Kids Lifestyle Mama en zo

Shoplog Zeeman. Zoveel leuks!

shoplog Zeeman, shoppen, kleding, kinderen, winkelen, blog, mamablog, mamalifestyle blog, La Log.nl
Vanmorgen ging ik samen met Lot even naar de Zeeman. Ik moest twee dingen hebben: kleurboeken en onderbroekjes voor Noor. Mijn mandje was bomvol tegen de tijd dat we bij de kassa waren aangekomen. What happend? Er ligt nu weer zoveel leuks voor zo weinig in die winkel. Zit er ook iets leuks voor jou bij? (JA) 😉

shoplog Zeeman, shoppen, kleding, kinderen, winkelen, blog, mamablog, mamalifestyle blog, La Log.nl
Gevonden! Onderbroekjes voor Noor. Alles met unicorns, regenbogen, zeemeerminnen en sterretjes vindt ze goed.

shoplog Zeeman, shoppen, kleding, kinderen, winkelen, blog, mamablog, mamalifestyle blog, La Log.nl
En deze moest ik ook hebben. Echt een tip trouwens want alle kleurboeken zijn €1,-! Hierna ging het mis…

shoplog Zeeman, shoppen, kleding, kinderen, winkelen, blog, mamablog, mamalifestyle blog, La Log.nl
Want dit ging ook mijn mandje in. Ja, ik heb echt een zwak voor interieur-stuff en leuke kaartjes.

shoplog Zeeman, shoppen, kleding, kinderen, winkelen, blog, mamablog, mamalifestyle blog, La Log.nl
Kleine Lot was met me mee dus ze kreeg een lief boekje. Ze is echt gek op boekjes “lezen” en bladeren. Het bestek setje kwam ik toevallig tegen en kunnen we wel gebruiken.

shoplog Zeeman, shoppen, kleding, kinderen, winkelen, blog, mamablog, mamalifestyle blog, La Log.nl
Deze rol inpakpapier liet Lot niet meer los in de winkel, hahaha. Ik heb ‘m uiteindelijk maar afgerekend omdat we thuis niks meer hebben liggen 🙂

shoplog Zeeman, shoppen, kleding, kinderen, winkelen, blog, mamablog, mamalifestyle blog, La Log.nl

Dit leuke setje kocht ik voor Lot ♥

shoplog Zeeman, shoppen, kleding, kinderen, winkelen, blog, mamablog, mamalifestyle blog, La Log.nl
En dit rokje ook. Het zit namelijk zo: grote zus Noor is gek op rokjes en heeft er heel veel. Als ze die aantrekt wil Lot ook een rokje aan maar die zakken allemaal van haar kleine billen af 😉 En die strikjes! Handig want Lot heeft best dun haar en dit zijn clipjes die er niet uitglijden.

shoplog Zeeman, shoppen, kleding, kinderen, winkelen, blog, mamablog, mamalifestyle blog, La Log.nl
Broeken had ik ook nodig voor Lot. En tussen al het roze kocht ik er ook iets stoers bij!

shoplog Zeeman, shoppen, kleding, kinderen, winkelen, blog, mamablog, mamalifestyle blog, La Log.nl
Sokken! Want er verdwijnt altijd 1 sok per setje in de was, haha. Hebben jullie dat nou ook?

shoplog Zeeman, shoppen, kleding, kinderen, winkelen, blog, mamablog, mamalifestyle blog, La Log.nl

Die van mij hebben er ook een handje van dus ik kocht drie paar nieuwe sokken voor mezelf. Met dierenprint, te leuk.

shoplog Zeeman, shoppen, kleding, kinderen, winkelen, blog, mamablog, mamalifestyle blog, La Log.nl
En ik griste ook nog twee theedoeken en onderzetters mee omdat de onderzetters (net als de sokken) op magische manier verdwijnen hier in huis… Iets met een keukenla, een peuter en een dreumes 😉

shoplog Zeeman, shoppen, kleding, kinderen, winkelen, blog, mamablog, mamalifestyle blog, La Log.nl
Joeh! Een nep plantje. Ik mix echte en neppe plantjes in mijn groene hoekje in de woonkamer en ook het kleedje moest mee 😀

Heerlijk geshopt! Heb je iets leuks gespot?

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

Follow on Instagram ♥

4 gedachten over “Shoplog Zeeman. Zoveel leuks!

  1. Whaa das toevallig! Kom net van de Zeeman en heb voor Evi hetzelfde boekje en dezelfde sokjes gekocht! Voor mezelf wat basic shirtjes, was toe aan wat vervanging. Ik vind de Zeeman ge-wel-dig! Ik koop er ook vaak wol om te haken. Afgelopen herfst flink ingeslagen zodat ik voorraad heb in de bus 🙂 (ja i know, haken is een beetje suf, maar ik vind het mega leuk hihi) Leuk ook die kleertjes, zo’n tutu rokje hebben wij ook voor Evi gekocht (bij de hema) voor de bruiloft van m’n zusje dit weekend. Nou, was weer een feest van herkenning Wendy! Fijne avond!

    1. Haha, te grappig! Ja, Zeeman is echt super leuk en fijne basics ook inderdaad 🙂 Haken lijkt me heerlijk om te doen maar helaas niet voor mij weggelegd met mijn CTS plus: nog een hobby erbij wordt echt te overdreven hahaha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *