Bloggen Lifestyle

Een beetje stil…

stil, blog, blogger, schrijven, mamablog, mamalifestyleblog, bloggen, personal, la log, La Log.nl
Ja, het is een beetje stil hier op de blog en dat komt vooral doordat ik mijn schrijfcursus weer opgepakt heb! Dus het is niet zo dat ik niet schrijf hoor, my god, ik schrijf me een ongeluk πŸ˜‰ En ik vind het heerlijk om te doen maar zo alles bij elkaar wordt het wel een beetje veel dus vandaar dat er de komende tijd watΒ minder gepost wordt op La Log.nl.

Schrijven

Schrijven en lezen; naast het sporten en lesgeven is dat ook een grote hobby. In 2013 begon ik met de cursus “korte verhalen schrijven” en deed ik mee aan een aantal schrijfwedstrijden waarmee ik wel eens wat won, waaronder een publicatie met mijn verhaal in Flair! Echt zo gaaf! Ik heb nu nog een jaar over om mijn cursus af te maken en ik ben nu op de helft. Op dit moment werk ik aan de laatste opdracht van de eerste module. En believe me:Β er gaat heel wat tijd zitten in het schrijven van een verhaal van begin tot eind. Vandaar dat het niet zo snel gaat. Helemaal niet snel eigenlijk… vooral niet met een parttime baan, twee kleine kinderen, een blog en een sportverslaving, haha. Maar mijn doel is wel om de cursus af te maken en te halen!

stil, blog, blogger, schrijven, mamablog, mamalifestyleblog, bloggen, personal, la log, La Log.nl
Of ik mijn opdrachten hier op de blog publiceer weet ik nog niet. Het is echt een kijkje in mijn hoofd dan he. Super persoonlijk en eng soms (voor mij). Daarnaast mogen verhalen waarmee ik aan een wedstrijd wil deelnemen niet eerder gepubliceerd zijn dus dat is ook een dingetje. Een aantal van mijn verhalen kun je al wel vinden onder het kopje “Write Log” en misschien dat ik daar binnenkort nog wat aan toevoeg… Happy readings dusΒ β™₯

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

Follow on Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *