Lifestyle Personal

Happy moments x 10

blij, happy, happy moments, liefde, hobby, gezin, lezen, schrijven, blog, mamablog, mamalifestyle blog, interieur, La Log.nl

Dingen waar je blij van wordt… ik ben er de afgelopen maanden bewust mee bezig geweest. Je kon er al wat over lezen in het artikel Ode aan het blije ei. Want wie wil er nou geen blij ei zijn? Juist. Dus ik vroeg mezelf af: waar word ik nou oprecht blij van? Waar geniet ik het meest van? Ik kan je zeggen dat het je heel erg kan helpen om daar bij stil te staan: even weer met beide benen op de grond. Even niet rennen, vliegen en doorgaan. Momenten pakken voor jezelf en daarvan genieten. Dit zijn mijn 10 happy moments!

Happy moments…

blij, happy, happy moments, liefde, hobby, gezin, lezen, schrijven, blog, mamablog, mamalifestyle blog, interieur, La Log.nl

1. Met mijn meiden Belle en het Beest kijken: mijn favo film met mijn favo meiden!

blij, happy, happy moments, liefde, hobby, gezin, lezen, schrijven, blog, mamablog, mamalifestyle blog, interieur, La Log.nl

2. Xcore: mijn grote liefde wat sport betreft. Ik geef het al bijna twaalf jaar (!!) en kan echt niet zonder! Van een lesje Xcore geven of meedoen wordt ik echt instant blij. Rammen met een Xco-buis op gave muziek is altijd een goed idee 😀

blij, happy, happy moments, liefde, hobby, gezin, lezen, schrijven, blog, mamablog, mamalifestyle blog, interieur, La Log.nl
3. Bloggen, schrijven, bezig zijn met mijn schrijfcursus en La Log.nl zijn naast sport ook een grote hobby. Eigenlijk neem ik er te weinig tijd voor maar ook dit is een groot blij ei moment!

blij, happy, happy moments, liefde, hobby, gezin, lezen, schrijven, blog, mamablog, mamalifestyle blog, interieur, La Log.nl

4. Lezen, heerlijk! Ik ben vooral fan van thrillers en kan mezelf helemaal verliezen in een goed boek…

6. Moederen en zorgen; stiekem geniet ik daar van. Lekker thuis met de kindjes bezig zijn, dan ben ik helemaal in mijn element.

5. Werken, ja echt. Omdat ik dus zo graag aan het moederen ben heb ik mijn werk ook echt wel nodig. Ik ben er graag, ik heb een onwijs leuke functie binnen de Efteling en fantastische collega’s. Ik ben echt zo iemand die blij is omdat ze mag gaan werken, haha!

blij, happy, happy moments, liefde, hobby, gezin, lezen, schrijven, blog, mamablog, mamalifestyle blog, interieur, La Log.nl
6. Mijn (ons) interieur, ik kan er uren mee bezig zijn. Home is my happy place!

blij, happy, happy moments, liefde, hobby, gezin, lezen, schrijven, blog, mamablog, mamalifestyle blog, interieur, La Log.nl
7. En ik heb dus ook een zwak voor woonbladen <3

blij, happy, happy moments, liefde, hobby, gezin, lezen, schrijven, blog, mamablog, mamalifestyle blog, interieur, La Log.nl
8. Spontane uitjes met de meiden! Gewoon even gezellig gaan lunchen bij Polles Keuken (Efteling) of een middagje kabouters zoeken in het bos…

blij, happy, happy moments, liefde, hobby, gezin, lezen, schrijven, blog, mamablog, mamalifestyle blog, interieur, La Log.nl
9. In mijn eentje lunchen komt niet zo vaak voor en ik vind dat een onwijze luxe! Gooi er zo’n woonblaadje bij en blijer kun je me niet hebben 😉

10. Lieve vriendinnen. Om theetjes mee te drinken, uit eten te gaan, belachelijke app-berichtjes te sturen- wie wordt daar nou niet blij van?!

Sta jij genoeg stil bij jouw happy moments? Doen!

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

Follow on Instagram!

5 gedachten over “Happy moments x 10

  1. Good point. Dat vind ik ook. Genieten van wat je hebt. Vaak zijn het inderdaad de kleine dingen. Er is een moment per week (en dat mis ik deze week helaas. Dat merk ik dan ook echt) dat ik met mini iPad en / of boek naar de lokale Mockamore ga voor een latte macchiato en een croissantje. Zo’n warme, uit de oven. Het is vaak maar een uurtje, maar ik krijg er zoveel energie en inspiratie van.

  2. HIhi je wordt gewoon blij van je vtwonen huis! Nice! Belle en het Beest is ook mijn favoriet, ik ken de NLse liedjes van voor tot achter. Hopelijk worden Roan en Evi ook fan. Ik zing de liedjes nu al voor ze, dus dat helpt hopelijk.
    Hoe gaat het met je schrijfcursus?

    1. Jaaa, ik zing ze ook altijd mee en zelfs de teksten dreun ik op tot grote irritatie van Noor, hahaha. Ooww de schrijfcursus… tja. Dat schiet niet op. Goed dat je me eraan herinnert 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *