Bloggen Lifestyle Mama en zo

La Log 2 jaar! Meest gelezen artikel + winactie!

blog, 2 jaar, blogverjaardag, blog bestaat 2 jaar, bloggen, blog, mamablog, lifestyleblog, winactie, La Log

Hoera, slingers met taart enzo want La Log.nl bestaat vandaag twee jaar! En wie jarig is, trakteert!! Daarom heb ik een leuke winactie voor jullie (die je misschien op Facebook al voorbij hebt zien komen) en deel ik, net als vorig jaar, het meest gelezen artikel!

Hoera

Wat leuk dat ik mijn tweede blog-verjaardag kan vieren! Mijn blog is echt een hele leuke hobby waar ik veel tijd en liefde in stop. Vooral mijn liefde voor schrijven kan ik er in kwijt, maar ook de leuke “dagboek-achtige” plogs zoals de Family Sunday elke zondag vind ik erg leuk om te doen! Het afgelopen jaar heb ik ook weer een aantal leuke samenwerkingen mogen doen en heb ik natuurlijk veel over mijn tweede zwangerschap geblogt. Ik zie dat de bezoekersaantallen steeds weer een beetje groeien en dat is leuk!

Favo momenten

Mijn favo blog momenten van het afgelopen jaar? Ik kies er drie!

De samenwerking met uitgeverij Anthos, waarbij ik vijf boeken mocht weggeven. Ik ben zelf gek op lezen dus ik vond het heel tof dat ik vijf lezeressen blij mocht maken met een nieuw boek!

baby 8 weken, tattoo, blog, lifestyleblog, mamablog, La Log
Het logo van mijn blog dat ik liet tatoeëren! Het logo met de pennenveer en de wegvliegende vogels als veertjes heb ik deels zelf ontworpen en weerspiegeld mijn liefde voor lezen en schrijven, creativiteit en doen waar je van houdt. Plus: ik hou gewoon van tattoo’s 😉

Het meest gelezen artikel van het afgelopen jaar… Ze is geboren! Aaah. Deze gaat natuurlijk over ons Lotje. Prachtig dat ik zulke momenten op mijn blog kan delen! Het artikel waarin ik schreef over de bevalling van Lot en hoe het de eerste dagen ging is 4.069 keer gelezen. Voor de grote blogs is het peanuts (tsss 😉 ) maar ik vind het geweldig!

Winactie

boek winnen, winactie, spannen boek, blog, die laatste zomer, tatiana de rosnay, mamablog, lifestyle blog, La Log
Jaaa, daar is ‘ie dan: de winactie is super simpel en super leuk! Jij kunt het spannende boek “Die laatste zomer” winnen door de Facebook pagina van La Log een like te geven. That’s it! Bij 200 likes kies ik (met mijn ogen dicht 😉 ) uit alle volgers een winnaar! Je ontvangt een privé bericht en krijgt het boek thuis gestuurd.

* Inmiddels zijn we de 200 gepasseerd (yay!!) en kun je alleen vandaag nog meedoen!

Ik wens jullie, lieve lezers, nog heel veel leesplezier op La Log.nl. Bedankt voor al jullie bezoekjes! Op naar de derde verjaardag!

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

Eén gedachte over “La Log 2 jaar! Meest gelezen artikel + winactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *