Lifestyle Mama en zo

Family Sunday #7

family sunday, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log

Zondag! Je kunt weer gezellig meekijken naar een nieuwe Family Sunday. Vorige week hadden we een gezellig communiefeestje in onze oude straat (tegenover ons oude huis, zó gek), hadden we lol in de auto en was ik only the lonely toen ik ging sporten…

family sunday, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La LogIk begon mijn dag met deze lekkere zelfgemaakte smoothie van magere yoghurt, bevroren rode vruchten en een halve banaan en een uurtje BRN op de sportschool. Normaal gaat Noor mee naar de kinderopvang omdat ze dat super leuk vindt, maar nu… nu voelde ik me belazerd (haha) want ze wilde niet mee! Ik voelde me een beetje verloren en maakte maar een foto van de kauwgom op de parkeerplaats, haha. Wel heerlijk gesport weer hoor 😉 Helemaal alleen.

family sunday, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log

Na de lunch gingen de meiden naar bed voor hun slaapje, Wim deed de weekboodschappen en ik ging even snel met de Swiffer door de woonkamer. Zo lijkt het net alsof ik het leuk vind he, haha. No.

family sunday, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log

Wim met de boodschappen… Hij doet ze niet alleen; hij ruimt ze nog op ook! En natuurlijk hielp ik hem een handje mee.

family sunday, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log

Toen Noor en Lot wakker waren, gingen we op naar het communiefeestje in onze oude straat! Zo leuk dat we door onze “oude” overburen uitgenodigd waren. Super om iedereen weer te zien, en ons oude huis, tja dat blijft toch gek om te zien hoor! Zoveel herinneringen!

family sunday, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log

Gek doen in de auto!

family sunday, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log

Ennn: party! Heel veel tijd om foto’s te maken had ik niet, want ik liep vooral mijn bijna-drie-jarige peuter achterna, haha. Noor weet ook wel wat ze met die taart aan moet. Geen idee van wie ze dat heeft.

family sunday, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log

Ja, jongens: zondag he! Op zondag doen wij altijd lekker makkelijk met het eten en deze keer werd het een broodje knakworst. Helemaal prima, want Noor had toch al wel genoeg op 😉 Er hoort nog wel een beetje groente bij, gelukkig eet Noor net zo goed komkommer als, uh, taart. Oké, da’s overdreven, haha.

family sunday, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log

Broodjes! En zo schattig dat Noor haar zusje ook steeds een stukje brood gaf. Lief!

family sunday, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log

Toen Noor en Lot op bed lagen, haalde ik Flom en Fjord uit hun hok om even lekker op het gras te lopen en daarna maakte ik mijn huiswerk Duits. Ja. Ik wilde graag weer mijn Duits opfrissen en via mijn werk mocht ik deze taaltraining doen. Geht gut hoor 😉

Dat was onze zondag weer, op naar de volgende!

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *