Lifestyle Mama en zo

Family Sunday #5

family sunday, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log

In deze Family Sunday weer lekker veel foto’s! Zo zie je dat mijn té zwarte haar gelukkig niet meer zo zwart is, gingen we naar een borrel met de kindjes en aten we frietjes! Ook laat ik je het Netflix-spel zien dat Wim en ik altijd doen en wat wij hilarisch vinden, haha. Kijk gezellig mee!

family sunday, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log

Mijn sporttas stond alweer klaar want ik kon het ook deze zondag weer niet laten (oeps!). Ik ging dus sporten en deed een les BURN. En die Frozen rugzak nam ik ook mee want Noor ging mee naar de kinderopvang op de club 😀 Zodra ze ziet dat ik mijn sportspullen pakt roept ze al dat ze mee wil en dat vind ik altijd heel gezellig. Voordat ik wegging gaf ik mijn konijnen Flåm en Fjord lekker te eten en knuffelde ik ze. Die namen? Noors he. En ik hou van Noorwegen, dus dat. Ik bedacht me ook dat ik ze nooit op de blog zet, maar ze krijgen netjes elke dag te eten hoor, haha.

family sunday, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log

Noor en ik kwamen terug van de sportschool en Wim was bezig met het fruithapje van Lot. Noor moest als grote zus natuurlijk wel meteen gaan helpen. Zo lief!

family sunday, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log

Ik liet de meiden beneden bij papa en ging in bad met een tijdschriftje! Zo fijn! In bad gaan is echt een hobby van mij maar sinds onze lieve kindjes er zijn gun ik het mezelf niet meer zo vaak om uitgebreid te badderen (meestal is het snel-snel douchen) maar áls ik dan in bad ga, vind ik het ook echt een feest, haha. De boekjes kocht ik trouwens vorige week al, maar toen kwam het er niet van om in bad te gaan.

family sunday, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log

Na het badderen: lunchen!

family sunday, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log

Na de lunch gingen Noor en Lot naar bed voor hun slaapje en zette ik de vorige Family Sunday online.

family sunday, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log

En ruimde ik een was op…

family sunday, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log

Daarna smeerde ik nog wat make-up op mijn gezicht want we gingen naar de buurtborrel in onze straat. Mijn haar is al wat minder zwart en gaat nu meer naar het donkerbruine toe waardoor het wat minder “hard” is. En wat minder gothic.

family sunday, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log

Toen Noor en Lot wakker waren gingen we naar de buurtborrel. De buurtborrel ja. Het klinkt heel suf maar dat is het dus niet. Voor het eerst werd er een borrel georganiseerd in onze straat en aangezien wij hier vorig jaar zijn komen wonen en er van houden om dingen in het dorp te doen, waren we hier ook wel voor in!

family sunday, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log

De meiden namen we gewoon mee natuurlijk en er waren nog twee andere kindjes uit de straat bij dus ze konden lekker spelen. Het was heel gezellig om zo met iedereen kennis te maken. Onze straat is echt heel groot dus je ziet niet altijd iedereen. Dat blijkt wel, want heel schuin tegenover ons woont een dame die jarenlang bij mij in mijn lessen heeft gestaan! Dat was zo grappig want ik had haar zeker zeven jaar niet gezien!

family sunday, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log

Na de borrel liepen we weer helemaal terug naar huis (hehe) en daar gaf ik Lot meteen haar hapje want ze had honger van al die indrukken deze middag! Voor ons ook makkelijk om het vandaag zo te doen want wij hadden zin in frietjes en die krijgt lieve Lot nog niet!

family sunday, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log

Frietjes dus! En op de bank he, want het is zondag 😉 Lot kwam er ook bij zitten want we passen met gemak met z’n vieren op de bank, dat vind ik altijd zo gezellig!

family sunday, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log

Na het eten gingen Wim en Noor samen de grote boodschappen doen. Dat is echt helemaal hun ding. Noor helpt papa graag mee en ze hebben een heel schema waar ik niks van weet, haha. Zo had ik lekker de tijd om Lot de volledige aandacht te geven en ik deed haar in bad en knuffelde haar totdat ze het beu was, haha.

baby hapjes maken, makkelijke babyhapjes, baby, blog, mamablog, lifestyle blog, La Log

Toen de meiden op bed lagen ging ik in de keuken aan de slag om hapjes te maken voor Lot. Dit is echt zo niet mijn hobby, maar ik doe het toch. Binnenkort deel ik 3 babyhapjes op de blog die snel en makkelijk te maken zijn, ideaal!

amily sunday, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log

En daarna nam ik nog even het boek van de BHV-cursus door die ik volg op mijn werk. Woensdag had ik het examen, de uitslag weet ik nog niet maar ik kan een snelverbandje aanleggen hoor, mensen dus je kunt onbezorgd van je dagje Efteling genieten als ik aan het werk ben, haha. In een ver verleden heb ik de cursus al gedaan maar die was verlopen dus ik mocht ‘m helemaal opnieuw doen… Top.

amily sunday, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log

 

Gelukkig was er daarna nog even tijd om op de bank te Netflixen! We zijn bezig met Modern Family en Wim en ik maken er altijd een heus spel van om de tv op een suf moment op pauze te zetten. Wie de “lelijkste pauze” heeft, wint dan, hahaha. Koekkoek, maar zo grappig!

Hoe was jouw zondag?

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

boek winnen, winactie, spannen boek, blog, die laatste zomer, tatiana de rosnay, mamablog, lifestyle blog, La LogPS: Boek winnen? La Log bestaat bijna twee jaar (yay!) en om dat te vieren geef ik bij 200 (of meer!) likes het spannende boek “Die laatste zomer” van Tatiana de Rosnay weg. Het enige wat jij hoeft te doen is de Facebookpagina van La Log een like te geven! Good luck!

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

Eén gedachte over “Family Sunday #5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *