Lifestyle Personal

15 dingen die niemand vraagt…

15 vragen tag, blog, tag, vragen, lifestyleblog, mamablog, lifestyle, La Log

Toegeven: je gaat niet zomaar aan iemand vragen of hij of zij wel eens in de bosjes heeft geplast. Of een straatnaambord gejat heeft. Maar stiekem zou je het wel willen weten, haha. Deze tag kwam ik bij toeval tegen in een oud artikel van collega-blogger Jennie from the blog en ik vond ‘m zo grappig dat ik ‘m over heb genomen! Dus ben je benieuwd naar dat straatnaambord, lees dan mee!

1. Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht?
Omg, dicht! Dichter dan dicht! Vroeger al en nu nog steeds. Ik kan anders echt niet slapen. Ik heb die tik ook als ik moet lesgeven… als de deur van het materiaalhok open staat dan stap ik toch echt van het podium af om ‘m dicht te doen. Koek-koek.

2. Neem je mini-flesjes shampoo enzo mee uit hotels?
Nee. Ik heb een hele gevoelige huid en kan niet overal tegen dus ik laat het eigenlijk altijd staan. Of het moet heel lekker ruiken en fijn spul zijn, dan verdwijnt het wel in mijn koffer hoor 😉

3. Heb je ooit een straatnaam bord gepikt?
Nee. Of er een gejat straatnaambord hier in huis is, is weer een heel ander verhaal, haha. Iets met mijn Wim die vroeger rebels dacht te zijn…

4. Gebruik je to-do lijstjes?
Ja! Ik vind het heerlijk om dingen af te strepen en het maakt mijn hoofd ook leeg als ik mijn to-do dingen op schrijf. Ik vind het fijn om zo een overzicht te hebben.

5. Heb je sproeten?
Nope. Wel veel moedervlekjes.

6. Heb je ooit in de bosjes geplast?
Uhm, ja, haha. De laatste keer (oké nu klinkt het alsof ik dit wekelijks doe…) is bijna vier jaar geleden. In the middle of nowhere tijdens onze rondreis door Noorwegen. Er ging wel een heel gedoe aan vooraf hoor “Oké, ik doe het. Ja, nee, toch maar niet. Maar ik moet zo erg,” en dat drie kwartier lang, haha, uiteindelijk was Wim het beu en stopte de auto “Je gaat NU plassen.”

7. Hoe groot is je bed?
2m lang en 180cm breed. We hebben sinds een paar jaar een nieuw bed en die is dus lekker groot! Ideaal met die twee meiden nu, want die kruipen s’ochtends graag bij ons in bed.

8. Ben je lui?
Nee! Dat kan dus gewoon echt niet met twee kleine kinderen, maar het zit ook niet in mijn systeem. En ik ben en blijf een sportfreak dus ik ben vaak in the gym te vinden.

9. Is er iets waar je je nu aan irriteert?
Ja, aan mijn blessure. Ik heb een flinke peesontsteking in mijn heup waardoor ik niet alles kan doen tijdens het sporten en ook met wandelen met de kids heb ik er last van. Gelukkig heb ik nu ontstekingsremmers waardoor het al minder wordt. Ik hoop dat ik er snel vanaf ben…

 10. Kauw je op pennen en potloden?
Nee. Ieuw. En dat dan een collega in die natte kluif grijpt zeker, haha, gatver.

11. Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?
Nee, maar in het dorp waar we nu wonen hebben we de lokale scouting waar Wim ook bij heeft gezeten en het lijkt me voor de kindjes wel heel leuk. Maar ze moeten het wel zelf willen.

12. Kijk je nog wel eens naar tekenfilms?
Ja. Dat kan ook niet anders als moeder. Maar ook zonder de meiden kijk ik gerust naar Beauty and the beast of Frozen 😉

13. Tel je de treden als je de trap op loopt?
Soms.

14. Dans je wel eens als er geen muziek te horen is?
Ja! Haha!

15. Weet je hoe je het oliepeil van je auto moet checken?
Ongeveer. Iets met zo’n pin en een keukenpapiertje, haha. Ik laat dit soort dingen dus echt aan de husband over.
Nou, jullie weten ineens hele gekke dingen over me, haha! Hoe zit het bij jullie met dat wildplassen? 😉

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

boek winnen, winactie, spannen boek, blog, die laatste zomer, tatiana de rosnay, mamablog, lifestyle blog, La LogPS: Boek winnen? La Log bestaat bijna twee jaar (yay!) en om dat te vieren geef ik bij 200 likes het spannende boek “Die laatste zomer” van Tatiana de Rosnay weg. Het enige wat jij hoeft te doen is de Facebookpagina van La Log een like te geven! Good luck!

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

4 gedachten over “15 dingen die niemand vraagt…

  1. Hahaha… ik kan me niet voorstellen dat iemand een straatnaambord jat. Zou het zelfs ook nog aso vinden ook. Maar grappig dat die vraag wordt gesteld. Leuk lijstje! En wie heeft er nou niet in de bosjes geplast? Als je moet, dan moet je…. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *