Interieur & thuis Lifestyle

Snel een fris huis? Vier tips!

schoonmaken, schoonmaaktips, huishouden, poetsen, tips, blog, lifestyleblog, mamablog, La Log

Yes, please! Deze drukke mama houdt er wel van om snel-snel door het huis te gaan wat poetsen betreft. Al vind ik het ook fijn om alles grondig aan te pakken met een emmer sop, met deze tips hou je het net even wat langer schoon zodat je het échte poetsen even kunt uitstellen. Handig met een druk huishouden!

1: de tv

Is de tv eindelijk vrij van vette (kinder-) vingers… plakt er weer stof tegenaan… De tv maak je makkelijk stofvrij door hem schoon te maken met een -jawel- koffiefilter! Deze absorbeert het stof beter dan een vaatdoekje en laat geen strepen achter.

2: koelkast-rubbers

Wrijf de rubberen strips van je koelkast en vriezer regelmatig in met talkpoeder (ja, mama, dit heb jij gewoon in huis!). Dit voorkomt dat de rubbers kapot gaan.

3: spiegels

Vette vingers op de spiegel haal je weg door deze af te nemen met een stuk krant. Het papier laat weinig pluisjes achter en de inkt geeft geen vlekken, doordat de spiegel een gepolijst oppervlak heeft.

4: kranen

Wastafels, kranen en chromen keukenapparaten die dof zijn geworden krijg je weer mooi glimmend als je er een paar druppeltjes babyolie over wrijft.

 

Ik heb absoluut geen hekel aan poetsen, maar soms weet ik even niet waar ik de tijd vandaan moet halen, herkenbaar? Met deze handigheidjes kunnen we in ieder geval weer even vooruit en ik ga op zoek naar meer snelle poets tips dus hou lalog.nl in de gaten!

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

Eén gedachte over “Snel een fris huis? Vier tips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *