Lifestyle

Shoplog Hema

shoplog hema, blog, shoppen, kinderen, baby, mama, mamablog, hema, lifestyleblog, La Log

Jaaa, ik word altijd blij van de Hema! Er was weer een hoop hipheid te vinden en ik moest me ontzettend inhouden want er waren heel veel baby- en kinderkleertjes in de sale. Must. Have. Dus dat. Maar ook voor mezelf scoorde ik wat leuks. Ja, echt want ik was in de Hema zonder kinderen. Ik herhaal: zonder kinderen. Nou zijn die momenten zeldzaam en het kwam zo: we waren op bezoek bij mijn moeder en daar in het dorp is een Hema. Dus ik sloeg mijn slag en terwijl mijn moeder even op de meiden paste, sneakte ik richting de Hema…

Het resultaat:

shoplog hema, blog, shoppen, kinderen, baby, mama, mamablog, hema, lifestyleblog, La Log
Deze fijne sweaters griste ik uit het rek buiten, voor 8 euro en 6 euro nam ik deze mee voor Noor. Duh.
shoplog hema, blog, shoppen, kinderen, baby, mama, mamablog, hema, lifestyleblog, La Log
Deze is te leuk voor Lot! En kijk die prijs 😀
shoplog hema, blog, shoppen, kinderen, baby, mama, mamablog, hema, lifestyleblog, La Log
Altijd handig die billendoekjes en een nieuwe tandenborstel op voorraad. Voor 0-2 jaar Het stomme was: ik kocht ‘m voor Noor. Noor is 2,5 jaar. Ik vergeet dat dus want gisteren was ze nog 1, zeg maar. Dus nu is ie voor Lot die nog geen tanden heeft, haha! Voor Noor nog een kleurboek en markeerstiften. Jep. Van alle stiften die ze heeft (en dat zijn er veel!) kleurt ze het liefst met markeerstiften…
shoplog hema, blog, shoppen, kinderen, baby, mama, mamablog, hema, lifestyleblog, La Log
Yes! Leuks voor mama! Ik kocht een vaandeltje voor aan mijn steigerhouten planken boven onze eettafel en drie hele lieve kaartjes.

Dat was ‘m! Nu duurt het waarschijnlijk weer een eeuwigheid voordat ik kind-loos in de Hema kom. Of überhaupt kan shoppen, haha, helaas!

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

4 gedachten over “Shoplog Hema

  1. Oh de Hema, ik kom er ook super graag en ga er ook nooit weg zonder dat er iets aan mijn vingers bleef kleven. Toen kraamvisite aan mijn moeder vroeg wat ik graag wilde hebben zei ze ook zonder twijfel een cadeaubon van de Hema ? (nu hebben sommigen dat verkeerd onthouden en werd dag H&M maar dat is ook leuk ?)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *