Lifestyle

Ik ben de V&D onder de bloggers!

Blog, blogger, vlogger, blog, mamablog, lifestyleblog, La Log

Aangenaam! Ik ben de V&D onder de bloggers. Volgens een niet nader te noemen vrouwenblad dan. Want een blogger die niet vlogt?! Dat kan natuurlijk niet hè. Net zoals V&D. Dat kon op een gegeven moment ook niet meer.

Een blogger die niet vlogt, is de V&D onder de bloggers

Ik moest zelf nogal lachen om die uitspraak in dat blaadje, haha, de V&D? Ik? Want ik ga ten onder omdat ik niet vlog? Zoiets? Nou zit er natuurlijk wel een soort van kern van waarheid in. Niet dat ik ten onder ga, want mijn lieve blogje is puur hobby, maar De Echte Grote Blogs kunnen daar natuurlijk wel last van hebben. Als vloggen tegenwoordig een beetje verwacht wordt van bloggers en jij met je Grote Blog daar niet op zit te wachten… tja, dan moet je een afweging maken anders ga je richting de V&D. En dat zou jammer zijn. Wat ook jammer is, is vloggen als je dat niet ligt. Want dat ga je toch zien. Believe me.

Nou hoef ik me daar niet druk om te maken want ik blog echt om het schrijven en ik ga mezelf dus niet filmen terwijl ik de wekelijkse boodschappen uitstal op de keukentafel(?!). En daar dan uitgebreid commentaar bij leveren, haha, omg. Nee, ik heb niks met vlogs. Ik maak ze niet en ik kijk ze niet. Oké, ja heel soms. En soms zijn ze best leuk en informatief, behalve dat met die boodschappen uitstallen op de keukentafel, haha. Ach. ik lees liever maar ieder z’n ding en ik vind het knap hoor, die vlogs opnemen, je eigen hoofd (en stem!) op het scherm, de filmpjes editen… maar ik schrijf liever. Op naar de V&D dan maar?

Kijk jij wel eens vlogs?

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

14 gedachten over “Ik ben de V&D onder de bloggers!

 1. Ik kijk alleen die van Sanny zoekt geluk. Zij is niet zo langdradig…. Ik ben overigens pas 3 maanden geleden begonnen met bloggen. Aan vloggen, moet ik (nog) niet denken
  Ik vind het doodeng haha

  1. Haha, groot gelijk 😉 Ik kijk die van Kellycaresse regelmatig. Zij is heel leuk! En een ex-collega’tje van me dus vind het altijd leuk om te zien hoe het met haar gaat!

 2. Nouwja, wat vreemd om je dan een V&D te noemen. Ik kijk graag vlogs en maak zelf soms ook een filmpje. Maar meer voor erbij en niet over mijn dagelijks leven. Heb zelf ook geen zin om mijn boodschappen te filmen hahaha. Ik kijk graag naar josh v vlogs trouwens.

  1. Ja, haha, maar vond het toch best een grappige vergelijking 😉 Die boodschappen ja, whihi, die zie ik regelmatig voorbij komen bij posts

 3. Ben geen liefhebber van vlogs… vanmorgen kwam er bij mij ook een artikel over online, net als in juni zie je die verandering best snel gaan. Ook ik ben dan een soort V&D 😉

 4. Ik ben sinds vorige week ook gestart met vloggen, omdat ik het leuk vind maar ook omdat het een mooie aanvulling is op de artikelen die ik schrijf. In een vlog laat ik toch hele andere dingen zien dan waarover ik schrijf. Ik kijk zelf ook veel vlogs, van o.a. Jamie Li, Serena Verbon, Anna Nooshin..

 5. Nee kijk ze nauwelijks, vind het meestal saai. Ik geloof dat je vooral moet doen waar je talent ligt. Goed kunnen schrijven staat niet per se gelijk aan gevat en interessant op scherm en andersom. Dus dan maar V&D haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *