Lifestyle Mama en zo Momlife Personal

Mama is druk…

druk, mama zijn, moeder, baby, kinderen, blog, mamablog, lifestyleblog, La Log

Complete radiostilte hier op de blog, I know… En het is te erg, maar ik was druk. Te druk. Op de eerste plaats met mama zijn want wat geniet ik met die twee meiden! Lot was geboren en ik ging nog meer moederen en zorgen dan van te voren want nu had ik er twee. So far, so good. Maar toen. Toen was mijn verlof voorbij…

En dat betekende: drie dagen werken en drie dagen lesgeven. Oh ja, en die sportlessen moesten thuis ook nog voorbereid worden. Oh. My. God. Hoe dan? Het ging even goed. Heel even. En toen kwam er dat moment dat ik dacht: wil ik dit? Mijn hele lijf schreeuwde nee. Mijn motivatie in lesgeven nam ontzettend af, mijn bekkenklachten werden chronisch en ik was not amused. Wim zag het met lede ogen aan, want ik moest zélf een beslissing nemen. En dat deed ik.

Toen ik op een dag met de kindjes thuis was en muziek aan het uitzoeken was voor mijn BBB-les die avond, trok Noor continu aan mijn broek. “Mama niet dansen, mama klaar!” zei ze steeds. Ik zag haar met waterige oogjes naar me kijken en ik kwakte de boel aan de kant. Er ging een knop om. Die week besloot ik om te stoppen met al mijn vaste lessen. Ik wilde meer ruimte, en zelf mijn tijd in kunnen indelen wanneer ik wil gaan trainen. En dat is dus niet meer op zondagochtend terwijl dat de enige dag in de week is dat we de hele dag als gezin samen kunnen zijn. En ook geen gestress meer op maandag- en woensdagavond. Lessen voorbereiden, file, ‘s avonds laat thuis… ik was er klaar mee.

druk, mama zijn, moeder, baby, kinderen, blog, mamablog, lifestyleblog, La Log
Mijn allesjes!

Inmiddels zijn mijn laatste lessen in zicht en blijf ik op een sportschool bij ons om de hoek als back-up actief. Vijf minuten rijden, kinderopvang en geen verplichtingen! Een makkelijke beslissing was het niet. Veel tranen en buikpijn gingen er aan vooraf, want ja: het is toch een stukje identiteit. Gelukkig ga ik nog invallen en sta ik af en toe dus nog op het podium, dat is een fijn idee. Net als de vrijheid van zelf weer kunnen trainen wanneer ik dat kan en wil. Dus ja, mama had het druk. Maar mama deed er iets aan. En misschien, heel misschien, gaat er weer wel met regelmaat iets op La Log verschijnen 🙂

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

5 gedachten over “Mama is druk…

  1. Geniet maar fijn van je kindjes, je heb het al druk zat met je gezinnetje. Goede keuze, ik ben trots op je, dat je dezecstap heb gezet. xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *