Bloggen Lifestyle Zwanger

Bye bye blogging…

 

blog, bloggen, mamablog, lifestyleblog, La Log

Voor nu dan. En heus niet helemaal, maar het zal de komende tijd een stuk rustiger zijn hier op La Log. How come? Ik ben nu veertig(!) weken zwanger en ja, daag, zeg maar. Ik heb er even geen fut voor. Of, beter gezegd: geen zin in.

 Veel mensen denken dat het bijhouden van en blog niet veel werk kost: even een stukje schrijven, een fotootje schieten en klaar. Meh. Niet dus. Naast het daadwerkelijke schrijven en foto’s maken gaat het namelijk continu door: concepten uitwerken, ideeën noteren, tientallen foto’s editen, contact met bedrijven en met mede-bloggers die je ook wilt bijhouden, je artikelen delen op social media… en überhaupt actief zijn op social media. Nou ben ik dat laatste gewoon, uh, niet. Vergeleken met mede-bloggers dan. Facebook vind ik leuk en daar plaats ik, naast mijn artikelen, regelmatig status-updates en leuke foto’s, maar dat was het wel. Ik hou er gewoon niet van om de hele tijd online te zijn. Geen zin in gewoon. Vooral niet als mama zijnde.

Ik zie moeders steeds met hun neus op hun smartphone geplakt of oh zo druk achter hun laptop bezig zijn terwijl er een peuter aan hun been hangt. Niks mis mee als je daar voor kiest, maar ik wil het gewoon niet. Het bloggen geeft mij (op dit moment) een onwijs onrustig gevoel omdat het in mijn hoofd de hele dag doorgaat met van alles voor La Log. Moe word ik ervan. En dan straks met baby 2.0 erbij zie ik het al helemaal niet zitten. Twee kleintjes in huis, een parttime baan, lesgeven op de sportschool, mijn eigen trainingsschema, een sociaal leven niet te vergeten en dan ook nog bloggen?! Ik kies er dus voor om nu alvast even een stapje terug te doen. En natuurlijk hou ik jullie op de hoogte van ons tweede meisje (wanneer komt ze nou??) en pak ik, als ik eenmaal in mijn nieuwe ritme zit, het bloggen heus weer wel op. Maar tot die tijd doe ik het rustig aan.

blog, bloggen, mamablog, lifestyleblog, La Log

Peace out!

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

11 gedachten over “Bye bye blogging…

  1. Gelijk heb je hoor, ik zet het nu tijdens mijn zwangerschap ook op een rustig pitje 😉 Ik ben wel heel benieuwd als de baby geboren is hoor 😉

  2. Snap ik helemaal, geef je geen ongelijk. Geniet lekker van de tijd die komen gaat straks. Baby 2.0 zit er dus nog in. Valt dat tegen of niet? Hier met 38 weken ook nog rustig. Wachten gewoon maar af.
    Sterkte met de bevalling en ik hoor wel hoe het jou ervaren is en gaat de 2e.
    Lieve groet Daniëlle

    1. Valt idd wel een beetje tegen eerlijk gezegd, haha. Noor was er met 37 wkn en 5 dgn dus dat ik nu 40 weken en is vooral een heel raar gevoel 🙂

  3. Wat goed van jou! Ik weet nog niet wat ik ermee doe als ik een week of 15 verder ben, maar er zijn voor je kinderen, je gezin is zó belangrijk. Als je merkt dat het (even) niet te combineren is, doe je er goed aan een stapje terug te nemen. You go girl! Enne… wanneer komt ze nou? 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *