Baby Mama en zo

Shoplog Mamaloes Babysjop: voor onze new-born!

shoplog, baby, Mamaloes Babyshop, new-born, blog, mamablog, La Log

Nu mijn zwangerschapsverlof is ingegaan, is het besef er ook ineens dat de komst van baby 2.0 nu toch eigenlijk wel heel erg dichtbij komt! En ik heb nog niet eens alles, aaah! Natuurlijk hebben we een hele hoop wel, maar er moesten nog wel wat dingen aangeschaft worden voor onze new-born. Ik had al eerder wat dingen online besteld bij Mamaloes Babysjop en ook nu ben ik er weer geslaagd. Met een aantal dingen in de sale, jeej! Kijk je mee? En nee, ik heb nog steeds niet alles bedacht ik me nadat ik het pakketje binnen kreeg… Nesteldrang anyone?

shoplog, baby, Mamaloes Babyshop, new-born, blog, mamablog, La Log
Unboxing met Noor natuurlijk!
shoplog, baby, Mamaloes Babyshop, new-born, blog, mamablog, La Log
The catch!
shoplog, baby, Mamaloes Babyshop, new-born, blog, mamablog, La Log
Ze zijn niet (!) roze maar deze slabbetjes waren in de sale voor 1,99 dus die moest ik echt in mijn digitale winkelmandje doen! Een aantal te nasty slabbetjes van Noor heb ik weggegooid, dus deze nieuwe exemplaren zijn erg welkom! Roze of niet. Verder kocht ik een nieuwe flessenborstel voor de Dr. Brown’s flessen (die echt een aanrader zijn trouwens!) en een thermometer voor de babybilletjes. Met aap. Enig.
shoplog, baby, Mamaloes Babyshop, new-born, blog, mamablog, La Log
Vorige week bedacht ik me ineens dat er straks natuurlijk twee bedjes opgedekt moeten zijn! Noor gaat eind dit jaar wel naar een peuterbed maar dat duurt nog eventjes. De baby komt eerst op onze kamer te liggen en het zou toch fijn zijn voor het prulletje als we daar ook dekens voor hebben. Ik kocht twee lakens, een fleecedekentje en een Dooky deken.

Dat was ‘m! Wat ik nu alleen nog mis is een extra Dr. Brown’s fles van 240 ML want die zijn blijkbaar moeilijk te krijgen op dit moment. Ik heb er drie in huis, maar wil er graag een vierde bij voor het gemak. Ik struin daar het internet dus nog even voor rond…

Heb jij veel nieuwe spullen aangeschaft bij de komst van een tweede kindje?

 
lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *