Body & food Lifestyle Mind & body

Andrélon Kokos Boost: is het wat?

Andrelon, kokos, kokos boost shampoo, shampoo, blog, review, lifestyleblog, La Log

Nee, dit is geen advertorial maar een eerlijke review van een zelf benoemd kokos-expert want dit MOEST ik natuurlijk testen! “Wen, is het wat, die nieuwe kokos shampoo van Andrélon?” vroegen een aantal vriendinnen afwachtingsvol. Ze moesten het doen met een “Uhhh…” want ik had nog geen tijd genomen om de nieuwe Kokos Boost-lijn aan te schaffen, maar nu is het zover: ik heb ‘m in huis! Het liefst gebruik ik enigszins natuurlijke producten of, in ieder geval, met zo weinig mogelijk toevoegingen want ik heb een hele gevoelige huid dus pure kokos producten hebben de voorkeur. Maar eerlijk gezegd zwicht ik voor alles met mijn favoriete luchtje. Dus, ja: de Kokos Boost shampoo, conditioner en olie gingen in mijn mandje. En, is het wat?

 

Andrelon, kokos, kokos boost shampoo, shampoo, blog, review, lifestyleblog, La Log
Tadaa: de shampoo, conditioner en olie. En een vogel. Die ook, ja.

Welke geur?

Tja, is het wat? Om een zo goed mogelijk oordeel te vellen gebruikte ik een andere douchegel dan mijn gebruikelijke kokosvariant anders zou de geur al in mijn neus hangen (hmmm). De geur is natuurlijk super belangrijk als je een kokos product gebruikt. Althans: voor mij wel want dat is één van de redenen, naast de werking van kokos zelf, waarom ik het product zou kopen. Maar ja, bij mij rijst dan de vraag: welke geur? Nadat ik de shampoo in mijn lokken had gesmeerd en het al aardig schuimde, verwachtte ik een overvloed aan kokoslucht maar die bleef uit. Zo jammer dit. Ik rook aan de shampoo die aan mijn hand zat en ergens op de achtergrond kon ik wel een vleugje kokos ruiken, maar dat was het dan ook.

De conditioner was hetzelfde verhaal: geen geur. Hij smeert wel lekker uit trouwens. Inmiddels had ik mijn hoop gevestigd op de “olie”. Die spray je op nat of handdoek-droog haar. Again: geen kokosgeur. Het spayen vond ik ook raar want er kwam een hard straaltje uit. Ik moest dus de olie (die niet als olie aanvoelt) nog goed met mijn handen over mijn haar verdelen en dacht nog even dat ik het niet goed deed, maar het is volgens het flesje toch echt de bedoeling dat je het direct op je lokken sprayt. Minpuntje. Ik wrijf het nu voortaan eerst in mijn handen, werkt veel beter!

Pluspunten?

Ja, die zijn er ook! De olie is niet vet dus dat is erg fijn. Vaak heb ik met olie die ik na het wassen gebruik het gevoel dat mijn haar meteen alweer vet is omdat ik er nét een druppeltje teveel in heb gesmeerd, maar dat is met deze helemaal niet zo. Verder beloofd het product om luchtig volume aan fijn haar te geven. Nou heb ik niet heel fijn en niet heel dik haar, een beetje ertussenin, maar wat mij wel meteen opviel is dat het na de wasbeurt met de Kokos Boost-lijn niet zo erg pluist als normaal. Dat is een pluspunt. Maar echt luchtig volume? Mwah.

Dus, ga ik een nieuwe voorraad aanschaffen als deze flessen leeg zijn? Nee. Ik mis echt de kokosgeur! Ik wil het gevoel hebben alsof ik op de Carribean zit wanneer ik een kokos-goedje gebruik! En er zitten teveel vreemde toegevoegde dingen in deze producten naar mijn zin.

Heb jij deze Kokos-Boost producten al geprobeerd? En?

 

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

2 gedachten over “Andrélon Kokos Boost: is het wat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *