Mama en zo Zwanger

Zwangerschapsverlof! En nu?

zwangerschapsverlof, zwanger, zwangerschap, blog, mamablog, lifestyleblog, La Log

Zwangerschapsverlof! Olé! Afgelopen zaterdag had ik mijn laatste werkdag bij de Efteling. Heel gek. Ik geef al een paar weken geen les meer en nu mijn andere baan ook even on hold staat kan ik me volledig gaan storten op de komst van baby 2.0. Oh, nee wacht. Een klein verschil met mijn eerste zwangerschapsverlof: nu ben ik al mama! Ik ga dus vooral heel veel moederen. Lekker veel bij Noor zijn en me samen met haar volledig gaan storten op de komst van haar zusje. En nagels lakken. Want laten we eerlijk zijn: in je verlof wil je gewoon ook relaxen.

Laatste werkdag

Op mijn laatste werkdag werd ik door mijn collega’s heel lief verrast. Compleet onnodig natuurlijk maar zo zijn ze. Ik prijs mezelf dan ook helemaal gelukkig met het team collega’s waar ik mee werk. Wat een schatten zijn het! Tijdens mijn zwangerschap hebben zij me echt wel ontzien en dingen van me overgenomen en er werd geregeld dat ik op een gegeven moment geen hele lange diensten meer hoefde te draaien. Ik trakteerde ze daarom allemaal op merci-choco met een leuk berichtje als bedankje.

zwangerschapsverlof, zwanger, zwangerschap, blog, mamablog, lifestyleblog, La Log
Super lief!
zwangerschapsverlof, zwanger, zwangerschap, blog, mamablog, lifestyleblog, La Log
Net voor mijn laatste dienst. Een Efteling-pak en zwangere buik gaan niet zo goed samen, haha!

En nu?

Nou, moederen en nagels lakken dus. En natuurlijk alles voorbereiden op de komst van baby 2.0 en, ook niet onbelangrijk: GENIETEN! Want ik heb tussen het moederen door heus wel momentjes voor mezelf. Wim is de liefste en meest betrokken papa ever dus hij neemt Noor met liefde en plezier over als het even teveel is en Noor blijft in mijn verlof gewoon één dag in de week naar de kinderopvang gaan zoals altijd. Ze heeft het daar super leuk en ja, hallo: wanneer moet ik anders die nagels lakken? 😉 Verder heeft Wim afgelopen weekend de box in elkaar gezet en die staat nu in de kamer. En als de box er staat dan wordt het ineens allemaal heel erg echt. Ik waste ook al een hoop babykleertjes van Noor uit die ik opnieuw wil gebruiken, maar baby 2.0 heeft ook een stukje nieuwe garderobe hoor. Dat kon ik toch niet laten. En oma ook niet trouwens, haha.

zwangerschapsverlof, zwanger, zwangerschap, blog, mamablog, lifestyleblog, La Log
Nagels lakken: kleurtje 445 van de Hema. En als de box er staat is het ineens heel erg echt…

Nou, jullie hebben het gelezen: ik ga genieten. Die nagels lakken is één ding, maar ik leg de lat nog hoger: minstens één literaire thriller uitlezen voordat de baby er is. Fingers crossed!

 

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

Eén gedachte over “Zwangerschapsverlof! En nu?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *