Lifestyle Mama en zo

Als je moeder bent…

moederdag, moeder, cadeautjes, moederdag vieren, blog, lifestyleblog, mamablog, La Log

Als je moeder bent, dan krijg je cadeautjes met moederdag! Whoehoe! En aangezien La Log een mama-lifestyle blog is wil ik mijn afgelopen moederdag niet helemaal ongemerkt voorbij laten gaan op de blog. Dit was mijn tweede. Noor is nu ruim anderhalf jaar en vorig jaar had ik mijn eerste echte moederdag, alleen voelde het nu -die tweede keer- veel echter! Noor is geen baby meer dus ik werd overladen met knuffels en kreeg cadeautjes! Kijk gezellig mee hoe wij deze dag invulde!

‘s Ochtends was het voor mij al feest! Normaal geef ik op zondagochtend twee uur les (wat ik heel graag doe!) maar nu ik tweeëndertig weken zwanger ben, ben ik daar voorlopig even mee gestopt. Het was dus echt heel relaxt om met z’n drietjes thuis te zijn op een zondagochtend. Ik kreeg ontbijt op bed en heel veel knuffels en kusjes van Noor. Noor had ook een cadeautje. Ze is pas anderhalf dus ik had het echt niet verwacht maar bij de kinderopvang waar ze een dag in de week heen gaat, had ze iets geknutseld! Ahhh, zo lief!

moederdag, moeder, cadeautjes, moederdag vieren, blog, lifestyleblog, mamablog, La Log
Noor heeft geknutseld voor mama! En mama smelt, haha 🙂

Van Wim kreeg ik ook heel tof cadeau: een kussen voor in de bank met een afdruk van een konijn erop! Als interieur- en konijnenlover is dat perfect! Hij kreeg meteen een mooi plekje op de bank:

moederdag, moeder, cadeautjes, moederdag vieren, blog, lifestyleblog, mamablog, La Log
Love it!

In de middag gingen we langs de oma’s met een cadeautje en aten we bij mijn ouders een appelflap (jahoor, nu wel!) en bij de andere oma en opa bleven we gezellig barbecueën.

moederdag, moeder, cadeautjes, moederdag vieren, blog, lifestyleblog, mamablog, La Log
Spelen bij mijn ouders in de tuin!
moederdag, moeder, cadeautjes, moederdag vieren, blog, lifestyleblog, mamablog, La Log
En daarna aan de bbq bij de andere oma en opa.

Ik had dus een heerlijke dag! Lekker relaxt en gezellig bij de opa’s en oma’s langs. Hoe heb jij moederdag gevierd?

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *