Lifestyle

Heb jij al een Vaderdag cadeau? Tips!

Vaderdag, vaderdagcadeau, cadeau, tips vaderdag, posters.nl, blog, lifestyleblog, mama blog, La Log

Moederdag hebben we net gehad en in juni zijn wij de sjaak: Vaderdag. Zondag 19 juni om precies te zijn. Kunnen wij vrouwen weer aan de bak om een cadeautje te bedenken voor manlief en de hele dag broodjes maken en bier koud zetten, haha. Heb jij al een idee wat je die lieve papa van je kleine cadeau doet? En vergeet je je eigen vader niet? Ik geef je alvast tips om die lieve mannen met Vaderdag cadeau te doen!

Elk jaar is het weer zoeken naar wat Het Cadeau wordt. Vorig jaar wilde Wim een broodtrommel voor Vaderdag. Deal. Kreeg ‘ie. Een mooie blauwe met vakjes en een bijbehorend snackdoosje. Oh yez, dat was een schot in de roos, haha. Maar nu. Nu moet ik zelf iets verzinnen. Iets origineels. En gelukkig kwam ik laatst Posters.nl tegen. Het assortiment bestaat onder andere uit duizenden posters, muurstickers, mokken, wandplaten en vlaggen. En dan ook nog allerlei producten die je met je eigen foto erop kunt bestellen! Nou, daar moet ik wel iets kunnen vinden voor Vaderdag! Na rondgestruind te hebben op de website van Posters.nl, selecteerde ik mijn Vaderdag favorieten en maakte een lijstje:

– Muurstickers
Perfect voor de nog lege muur op onze nieuwe slaapkamer! We zijn er nog niet helemaal over uit of we daar een grote foto willen weghangen of het zo willen laten. Het is nu alleen erg leeg boven ons bed, dus muurstickers zijn een leuke oplossing! Dan wordt het niet te druk op de slaapkamer. Zeker een favorietje!

– Houten wandplaat
Een wat stoerder cadeau voor papa! Deze wereldkaart vind ik erg gaaf! Die zou mooi staan op Wim z’n domein: de computerkamer. Of in de hal, of de overloop, of…

Vaderdag, vaderdagcadeau, cadeau, tips vaderdag, posters.nl, blog, lifestyleblog, mama blog, La Log
Een stoer papa-cadeau!

– Een foto op plexiglas
Super mooi vind ik dit: strak en scherp. Met een eigen foto maak je dit cadeau natuurlijk helemaal origineel. Een mooie foto van je gezin of kindjes erop doet het altijd goed!

– Een mok
Wat dacht je van een Superman mok voor papa? Ideaal voor thuis of op het werk. Of misschien verdient ‘ie wel de titel “World’s greatest dad”?  Er staan hele leuke exemplaren tussen!

Vaderdag, vaderdagcadeau, cadeau, tips vaderdag, posters.nl, blog, lifestyleblog, mama blog, La Log
Voor thuis of op het werk

Dit zijn mijn Vaderdag favorieten, nu nog een keuze maken tussen al dat leuks… Natuurlijk gaat Noor ook nog iets moois maken voor papa. Als ‘ie lief is natuurlijk. En wie weet krijgt ‘ie dan ook nog zo’n mooi cadeau van het bovenstaande lijstje 😉 Ik hoop dat jij ook iets hebt aan deze tips!

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

 

*Dit artikel is gesponsord

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

3 gedachten over “Heb jij al een Vaderdag cadeau? Tips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *