Lifestyle

Dreumes = kerst zonder kerstboom

Kerst, kerstboom, dreumes, lifestyleblog, mamablog, la log
Ik ben dus zo iemand die geen kerstboom heeft staan. Dat komt door dreumes Noor. Ik ben namelijk als de dood dat ik even in de keuken ben en dat Noor dan zo enthousiast met de kerstboom aan de haal gaat dat ze er uiteindelijk onder ligt. Tussen de kapotte kerstballen: horror! Die boom kwam er bij ons dus niet in dit jaar. En vorig jaar ook niet want toen begon ze net met kruipen en toen was ik bang dat ze de kerstboom onderuit zou schuiven. As if. Natuurlijk gebeurd dat niet. Maar toch…

Stiekem zijn het ook smoesjes hoor, want ik vind het wel erg relaxt zo zonder boom: ik hoef niet extra te stofzuigen en heb niet de hele kerstafdeling op onze zolder leeg hoeven trekken. Dat betekend overigens niet dat ik het niet kerstig heb gemaakt bij ons in huis: natuurlijk wel! Ik ben altijd met ons interieur aan het klieren dus met kerst wordt er weer heel wat af gedecoreerd. Toch is het fijn dat ik de meeste kerstcrap boven heb kunnen laten staan aangezien we in februari gaan verhuizen. Ja joh, ik ga toch niet al die dozen leeghalen om ze straks weer opnieuw in te pakken? Gekkenhuis. Die staan dus goed daar op zolder. Op onze kerstafdeling ja. Zo heb ik ook nog een tuincentrum in de schuur die ik hoognodig eens moet gaan opruimen. En een complete dierenwinkel huist daar trouwens ook. Had die kerstboom er toch wel bij gekund eigenlijk…  Of nee, dan komt Noor daar weer aanwaggelen, da’s waar ja. Gelukkig is het aardig gelukt om het zonder boom ook gezellig te maken! Even spieken hoe ik dat deed?

Kerst, kerstboom, dreumes, lifestyleblog, mamablog, la log
Mijn geliefde eland aan de muur!

 

Kerst, kerstboom, dreumes, lifestyleblog, mamablog, la log
Met hert en al een kerstachtig tafereeltje op de eettafel

 

Kerst, kerstboom, dreumes, lifestyleblog, mamablog, la log
Kerstballen zonder boom kunnen heel goed!

 

Kerst, kerstboom, dreumes, lifestyleblog, mamablog, la log
Met kleur!

 

Kerst, kerstboom, dreumes, lifestyleblog, mamablog, la log
Gezelligheid voor het raam

 

Kerst, kerstboom, dreumes, lifestyleblog, mamablog, la log
Hector heeft dienst als kerstboom…

 

Kerst, kerstboom, dreumes, lifestyleblog, mamablog, la log
Victor is ook versierd 🙂

Hoe is jouw huis versierd deze kerst?

xx Wen

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *