Lifestyle

Make-up meisje of clown?

make-up, clown, beauty, weinig make-up, lifestyle, lifestyle blog, la log
“Zelfs op een feestje draag je niet veel make-up he?” constateerde iemand laatst. Met een schuin oog nam ik haar gezicht in me op. Het was bijna oranje. Het randje lipliner en de harde, blauwe oogschaduw maakte het plaatje compleet. “Nee,” zei ik uiteindelijk, “met veel make-up op voel ik me net zo’n clown”. Waarop het make-up meisje me ongewilde schminkadviezen begon te geven. Ik knikte wat afwezig en niet veel later droop ze af. Van een afstandje zag ik haar oranje gezicht nog regelmatig oplichten in the crowd. Niet dat ik er verder iets van vond, van dat oranje gezicht. Ieder zo z’n ding.

 Je zal op mijn blog nooit een review vinden van de nieuwste oogschaduwpaletjes van welk merk dan ook. Die laat ik lekker links liggen. Niet dat ik het niet mooi vind hoor: een subtiel opgemaakt gezicht vind ik vaak prachtig. Ik kan het alleen zelf gewoon niet. En het is niet omdat ik er niet van hou. Ik heb een nagellak-collectie waar je “u” tegen zegt en ik rij in een roze auto (ja, echt!). Wat dat laatste met make-up te maken heeft weet ik eigenlijk ook niet, haha, maar ik hou best wel van meisjesachtige dingen. Behalve van make-up dan. Tijdens onze bruiloft droeg ik wel een mooi make-upje trouwens, compleet met roze- en paarstinten op mijn ogen, maar dat was anders. In het dagelijks leven smeer ik wat mascara en een oogpotloodje op mijn ogen en dat was het. Foundation? Nee zeg. Van kinds af aan heb ik een natuurlijke blos op mijn wangen en ik zou het raar vinden om die ineens weg te gaan smeren. En wat als ik moet invallen op de sportschool en vergeet de foundation van mijn gezicht af te boenen? Ik wil niet weten hoe dat eruit ziet met die stralen zweet die er dan doorheen lopen… Maar soms probeer ik het wel hoor. Als ik naar een feestje ga bijvoorbeeld. Dan breng ik mijn make-up aan zoals die leuke beautyblogger me op haar vlog heeft laten zien en tadaaa: ik lijk net zo’n clown! Dus dan haal ik het er maar weer af en verschijn met wat mascara en oogpotlood op een feestje zodat iemand me ongevraagde make-up tips kan geven 😉

Ben jij een make-up meisje of neem jij ook genoegen met alleen wat mascara?

 

make-up, clown, beauty, weinig make-up, lifestyle, lifestyle blog, la log
xx Wen

 
Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

8 gedachten over “Make-up meisje of clown?

 1. Hoi

  Ik draag zelf wel make-up maar geen lagen plamuur gewoon beschaaft en netjes ik hou niet van dat indd clouwn achting

  Liefs esmeralda

  2x blog

  EsmeraldaWesselink1990.wordpress.com
  Essiesworldblog.wordpress.com

 2. Ik draag veel make up, omdat ik me daar prettig bij voel en omdat ik het mooi vind. Sommige meisjes gaan inderdaad soms wel iets te ver waarbij je de make up van een kilometer al kan zien. Maar dan nog…als hun zich daarbij goed bij voelen ga ik niet over hun oordelen. Ik zou het zelf misschien niet doen maar hun zijn mij ook niet. Zo heeft iedereen wel een ding waarover een ander je belachelijk kan maken. Iedereen gewoon in zijn waarde laten dan komt het wel goed! 😉 Fijne zondag! -x-

  1. O,ja absoluut ieder in z’n waarde… De enige clown ben ik als ik veel make-up draag, haha, ik zou willen dat ik het zo mooi aan zou kunnen brengen als anderen 😀

 3. Alleen mascara? 😉 99,9% van de gevallen ga ik echt compleet au naturel door het leven. Ik kan niet tegen make up en ik gun mezelf er ook geen tijd voor eigenlijk.

 4. Haha zo herkenbaar dit. En áls ik al een make-up poging doe, krijg ik 9 vd 10 keer een jeukaanval aan mijn ogen en smeer ik de gehele boel over m’n gezicht zodat de mascara onderaan mijn kin hangt :’)

 5. In het dsgelijks leven gebruik ik eyeliner mascara en soms wat lippenstift. Voor feestjes en uitgaan expirimenteer ik nog wel eens wat. Je gezicht oranje van de foundation vind ik zo lelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *