Lifestyle

Vijftien jaar samen… Hoe dan?

15 jaar samen, jeugdliefdes, La Log, Lifestyle blog

‘Hoe lang zijn jullie bij elkaar?’ vroeg iemand laatst toen ik vertelde over manlief. ‘Oh, bijna vijftien jaar,’ antwoordde ik luchtig. De dame in kwestie viel letterlijk bijna van haar stoel. ‘Vijftiiieeen?’ riep ze vol ongeloof uit. ‘Hoe krijg je dat voor elkaar?’ wilde ze weten. Ik haalde mijn schouders op. Meer dan een suf ‘Uhhh’ wist ik niet uit te brengen want inderdaad: hoe hebben we dat eigenlijk geflikt?

15 jaar samen, jeugdliefdes, La Log, Lifestyle blog
Jeugdliefdes! Dit is onze eerste foto samen 🙂

Het begon allemaal in 2001. Wim en ik zijn echt elkaars jeugdliefde. We waren zeventien toen we iets kregen dus de teller begon al vroeg te lopen. Gingen we jaren geleden nog allerlei festivals af en bezochten we loads of concerten, nu staan we luiers te verschonen. Geweldig toch! Het is echt heel bijzonder dat je door de jaren heen samen veranderd en groeit. In ons geval zijn we van tiener naar volwassene gegaan. En ons geheim? Daarmee moet ik jullie een beetje teleurstellen want er ís geen geheim. Het meest nuttige dat ik erover kan zeggen is dat het eigenlijk vanzelf gaat. Bah bah, dat klinkt cheesy en dat is het ook, maar mooier kan ik het niet maken. Makkelijker wel. Want het gaat als vanzelf. Lekker makkelijk dus 😉

15 jaar samen, jeugdliefdes, La Log, Lifestyle blog
Whaha! Op 23 april 2010 zijn we getrouwd!

En natuurlijk moet je tijd voor elkaar blijven maken, met elkaar praten en bewust samen leuke dingen doen maar die dingen kosten dus nul moeite. Dat bedoel ik met het ‘vanzelf’ gaan. Het is vanzelfsprekend om die dingen te doen. En als dat zo voelt dan zit het helemaal goed in de liefde!

Heb jij je grote liefde al gevonden of is ‘ie de weg kwijt en dwaalt ‘ie nog ergens rond?

 

xx Wen

 

Ook leuk om te lezen:
Je hebt een kind en daarom dus verder geen leven
Even laseren en weg is je tattoo!

 

Volg La Log ook op Google+ en Bloglovin’!

10 gedachten over “Vijftien jaar samen… Hoe dan?

  1. 15 jaar, jeetje dan kom ik net pas kijken met onze 7 maanden. Maar ik herken wel wat je zegt, dat het vanzelf gaat, dat je eigenlijk gewoon weet dat het goed zit. En natuurlijk moet je er voor werken en je best blijven doen voor elkaar. Maar als de basis goed is gaat het grootste deel vanzelf. Heerlijk! Geniet lekker van elkaar want er is niks mooiers dan de liefde met iemand delen.

  2. Wij hebben intussen 12,5 jaar op de teller staan. Wij waren ook zeventien toen. 🙂 Ik denk vaak dat het een ingesteldheid is. Sommige mensen zijn onrustiger en kennen sowieso hoogtes en dalen. Onze relatie is misschien wat ‘vlakker’, maar daarom niet minder liefdevol. Ik heb ook het gevoel dat het vrij vanzelf gaat bij ons. 🙂

  3. Wij hebben 3,5 jaar op de teller staan en het gaat idd vanzelf 🙂

    Mooi trouwens dat roze haar en dat punkkapsel! Leuk hoe je als jongere verandert in een (brave?) mama!

  4. Wat leuk om te lezen dit! Zelf ben ik inmiddels 11 jaar single. Mijn langste relatie duurde 6 jaar, maar ik werd er alleen maar ongelukkig van. Zeker sindsdien bind ik me niet makkelijk meer en als ik verliefd werd, was dat een onmogelijke liefde. Ik vind het eigenlijk wel prima zo. Ik hou van mijn vrijheid en ik heb niet eens echt behoefte aan een relatie. 🙂

    1. Heerlijk toch, Estrella! Je komt je liefde tegen wanneer het moment daar is 🙂 Ik heb een lieve vriendin die ook zo lang single was en nu sinds een half jaar *pasts* straal verliefd en samen met haar mannetje. Super leuk, maar ook zo fijn om het alleen ook goed te hebben en gelukkig te zijn 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *