Geen categorie

De man met de fanny pack

fanny pack (1)
Net wanneer ik een grote slok van mijn Spa blauw neem, krijg ik hem in mijn vizier. Om de enorme slok water binnen te houden, doe ik net alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Fail: ik proest het uit. Mijn vriendin die tegenover me zit kijkt me niet-begrijpend aan. Nog steeds proestend knik ik richting de fanny pack.

Inmiddels heb ik me verslikt. Het terras waar we zitten is packed, maar gelukkig merkt niemand mijn allergische reactie op. Vanaf ons tafeltje halverwege het terras hou ik de fanny pack nauwlettend in de gaten. Hij moet natuurlijk niet te dichtbij komen. Op een acceptabele afstand nemen de man en de fanny pack plaats. Wat me nog het meest zorgen baart; de man ziet er niet eens uit als een toerist. Dat ding zal toch niet weer hip worden he? De horror. Ik zie dat de man onhandig heen en weer schuift in zijn stoel. Zal vast door zijn fanny pack komen. Hij bestelt wat te drinken. Drie keer raden waar hij zijn geld bewaart. Juist.

Terwijl ik verder klets met mijn vriendin, hou ik de man met een schuin oog in de gaten. Hij blijft maar wiebelen op zijn stoel. Doe dat ding dan ook af. Tegen de tijd dat wij aan een wijntje toe zijn en de man zijn tweede biertje bestelt, heeft hij talloze pogingen ondernomen om zijn fanny pack los te maken. Tevergeefs. Het ding zit blijkbaar vast. Net goed. Hij vist er een telefoon uit. Nippend aan mijn wijntje zie ik de man druk gebaren. Even later verheft hij zijn stem en staat hij zo abrupt op dat zijn stoel omvalt. Inmiddels hebben meer mensen de fanny pack gespot. Om ons heen wordt er heftig gediscussieerd of het een upcomping trend betreft.

fanny pack (2)

Een paar minuten later is de man uitgebeld en wil zijn telefoon terug stoppen. Het lukt hem niet. Hij sjort aan de rits van zijn fanny pack. Lukt niet. Dan probeert hij, zoals eerder, de band om zijn heupen los te maken. Lukt niet. De man raakt gefrustreerd, gooit de rest van zijn bier achterover en geeft een harde ruk aan de band van zijn fanny pack. Het hele terras houdt zijn adem in. Vervolgens trekt hij het hele gevaarte over zijn hoofd en slingert het met een harde klap op tafel. Wauw.

Nu lukt het hem wel om de rits open te krijgen. Hardhandig grist hij er alles uit, stouwt zijn broekzakken vol en smijt de fanny pack van hem af. Ik zie het foeilelijke gevaarte onze kant op komen en voor ik het weet belandt de horror midden op ons tafeltje. De man is het terras afgevlucht. En zijn fanny pack? Die zal ik later vanavond zorgvuldig om zeep brengen. Sommige dingen hadden gewoon in de jaren tachtig moeten blijven 😉

Je dacht dat dit al erg was? Lees ‘Kekke legging. Oh, je bent een man?’

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

 

boek winnen, winactie, spannen boek, blog, die laatste zomer, tatiana de rosnay, mamablog, lifestyle blog, La LogPS: Boek winnen? La Log bestaat bijna twee jaar (yay!) en om dat te vieren geef ik bij 200 likes het spannende boek “Die laatste zomer” van Tatiana de Rosnay weg. Het enige wat jij hoeft te doen is de Facebookpagina van La Log een like te geven! Good luck!

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *