Kids Mama en zo

Uitje met de kids: het Aardbeienterras

Het Aardbeienterras in Rijsbergen, wat een leuk uitje met de kids! Middenin de natuur in Brabant ligt deze leuke plek waar kinderen zich een hele middag goed kunnen vermaken. Ik had er al vaker over gehoord maar het kwam er steeds niet van om er eens een kijkje te gaan nemen. Maar toen ik onverwachts vrij was op mijn verjaardag, namen we ons drietal ermee naartoe! (Niet gesponsord, gewoon een leuke tip!) 

Spelen en lekkers

Op het terras is er allerlei lekkers te bestellen en in het kleine winkeltje zijn er verschillende aardbeien goodies te verkrijgen. Terwijl de kinderen spelen kun je als ouders toezicht houden in het zonnetje. Wij namen een lekker ijsje en wat te drinken en de kids vermaakten zich prima in de speeltuin!

Zelf plukken

Dit is nog wel het leukste van het bezoek aan het Aardbeienterras: de kindjes mogen zelf hun aardbeien plukken. Voor €3,- koop je een bakje in het winkeltje die ze dan zelf mogen vullen. Bij hele kleine kids (Ben!) mag je als ouder zijnde meelopen, maar Noor en Lot konden hun aardbeien heel goed zelf plukken. Ze kregen een schaartje mee om de lekkere rode vruchtjes netjes van de planten af te knippen.


Geen zin om zelf te plukken? Er zijn ook kant en klare bakjes aardbeien te koop in het winkeltje. Ook kunnen de kinderen er een speurtocht ophalen om nog meer te ontdekken en diertjes kijken.

Toegang tot het terrein is gratis. En ook leuk: er worden ook kinderfeestjes gegeven!

Enthousiast geworden? Have fun met jullie bezoekje aan het Aardbeienterras!

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *