Kids Mama en zo

Gerust op reis als gezin met deze musthave!

Een absolute musthave met kids: SOS naambandjes! Zeker in de zomer kan ik niet zonder. Zo kan ik toch echt net een tikkie relaxter op de camping zitten of een dagje weg gaan. Het is een veilig gevoel dat de kinderen een bandje om hebben met hun naam en mijn telefoonnummer erop, want echt: stel dat…

En daar moeten wij moeders al helemaal niet te lang over nadenken. Nee, beter dat we onze kids dan voorzien van een SOS bandje die mega sterk is en er ook nog stoer uit ziet. Wat dat zijn de Design Naambandjes van goedgemerkt.nl zeker. Ze zorgen niet alleen voor een veilig gevoel bij ons als ouders, maar de leren bandjes zien er ook nog eens mooi uit en ze zijn watervast.


De Design Naambandjes zijn in verschillende maten, en in drie mooie kleuren, te verkrijgen. De twee tekstregels worden in het naamplaatje gegraveerd en de sluiting van het bandje is kindvriendelijk! Je kunt er ook voor kiezen om een allergie van je kindje op het naambandje te vermelden of medische gegevens.

Klaar voor de zomer!

Wat mij betreft zijn wij met deze nieuwe SOS bandjes helemaal klaar voor de zomer. Noor en Lot gaan steeds meer hun eigen gang nu ze wat ouder worden. En dat is ook prima, die ruimte hebben ze nodig en die willen we ze ook geven.

Drukte

Kleine Ben hou ik altijd nog met een scherp oog in de gaten en ik ben altijd alert met hem om me heen. Maar nu deze zomer alle drukte overal weer wordt toegelaten, vind ik het ook erg fijn dat hij een naambandje om zijn pols heen heeft. Hij kan zich natuurlijk ook nog niet helemaal verstaanbaar maken naar anderen toe met zijn twee jaar oud. Ideaal dus dat hij nu een bandje draagt!


Binnenkort gaan de bandjes mee de caravan in voor op de camping. Maar ook bij onze bezoekjes aan de Efteling en tijdens andere uitjes wordt er dankbaar gebruik van gemaakt. De meiden vinden het ook een veilig idee dat ze mijn telefoonnummer altijd bij de hand hebben voor als er iets is.

Heb jij al SOS bandjes voor deze zomer? Je besteld ze eenvoudig op goedgemerkt.nl!

 

 

 

 


* Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met goedgemerkt.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *