Lifestyle Personal

Nieuwtje, aankondiging en iets met leeftijd…

nieuwe dingen, stoppen met de blog, stoppen met bloggen, lalog.nl, la log stopt, multipasionate, mamablog, moving on

Een nieuwtje. Nou écht nieuw is het niet voor de mensen die dicht bij me staan want die weten allang van mijn plannen af. En ik wil doorpakken, ervoor gaan. Het is TE gaaf om het niet te gaan doen en ik wil mijn focus er dan ook echt op richten. Daarom hoort bij dit nieuwtje ook een aankondiging en misschien vindt je het wel helemaal geen leuke. Maar hee, old ways won’t open new doors…

Goodbye, hello

Ik ga afscheid nemen van mijn blog! Lalog.nl bestaat nu bijna zes jaar. Ik hou nog steeds van schrijven en dat zal ik ook zeker blijven doen maar ik kom gewoon steeds tot de conclusie dat de blog niet meer bij me past. Het hangt steeds als een “moeten” boven mijn hoofd. “Oja, ik moet ook weer eens iets voor die blog doen,” zucht ik dan hardop. Het is een moetje geworden. Ik heb geen inspiratie om artikelen te schrijven en de laatste paar samenwerkingen heb ik met tegenzin gedaan. Ik ben aan het veranderen en dat voelt goed. Misschien is het door mijn leeftijd, haha. Ik heb zin om dit los te gaan laten en door te gaan op mijn nieuwe weg. En met een rasechte multipassionist als ik, kun je er donder op zeggen dat er natuurlijk iets nieuws gaat komen. Nou, dat komt er dus ook 😉

Als je hier vaker leest op lalog.nl dan voelen jullie ‘m al aankomen. IK GA EEN EIGEN YOGASTUDIO BEGINNEN! Whoehoe! De tekeningen voor de studio liggen klaar. De bouw begint met een beetje geluk dit voorjaar. De studio komt dus op onze eigen grond 🙂 Het idee ontstond nadat we hadden besloten dat we komend jaar de achtertuin en garage laten verbouwen.

nieuwe dingen, stoppen met de blog, stoppen met bloggen, lalog.nl, la log stopt, multipasionate, mamablog, moving on
In mei 2020 begon ik opnieuw met een yogajourney door mijn (inmiddels chronische) blessure. Ik heb er zo veel in gevonden. Ik was mezelf even kwijt toen ik geen groepslessen meer kon geven op de sportschool door mijn blessure, maar ondertussen heb ik mezelf ontwikkeld tot een ware yogi haha 😉

Na een mislukte poging aan een allround Yoga Teacher Training om mijn Power Yoga module uit te breiden, heb ik gezocht naar een opleiding die wél bij me past en die heb ik gevonden. Ik start in januari.

Zoveel zin in alles!

Ik heb onwijs veel zin in alles! In de opleiding, mijn eigen ontwikkeling, het maken van de website, het inrichten van de studio, lessen voorbereiden… Ik heb nog even voordat de yogastudio er daadwerkelijk staat, maar tot die tijd is er genoeg te doen 🙂 Het doel? Nuchtere yoga voor iedereen. Mijn mede-inflexibele yogi’s inspireren en motiveren. Hen het gevoel meegeven dat zelf ook krijg door mijn yoga practice. En ik start met een veilige twee lesuren per week. Natuurlijk blijf ik ook gewoon werken bij de Efteling. De yogastudio is echt in plaats van mijn groepslessen geven op de sportschool. En de tijd van het voorbereiden, instuderen, kwartaaltraingen die ik eraan kwijt was. No more. Wat een heerlijke balans gaat dat straks zijn!

Lalog.nl blijft nog even online, maar ik zal er niet meer actief op zijn. Je kunt dus nog even gezellig lezen 🙂 Tegen het einde van het jaar zet ik de website op non-actief en sluit ik dit hoofdstuk af. Ik vind het leuk als je me volgt op Instagram, zo blijven we van elkaar op de hoogte!

Ik wil jullie, lieve lezers, heel erg bedanken voor alle bezoekjes aan lalog.nl! Ergens vind ik het wel jammer om te stoppen, zeker met de groei die de blog de afgelopen 2 jaar heeft gehad, maar het is tijd!

Namasté!

lalog.nl, lalog, lalogblog, mamablog, mamalifestyle blog, logo lalog

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *