Mama en zo Momlife

Op vakantie in de achtertuin

vakantie, zomer, achtertuin, zon, zomervakantie, coronacrisis, lockdown, buiten, mamalife, mamalifestyle, mamalifestyleblog, lalogblog, lalog.nl, lalog
Oooh jongens, onze vakantie! Om te huilen. Die gaat nu dus waarschijnlijk niet door. En die van jullie misschien ook wel niet. Wij hadden voor twee weken geboekt vanaf 1 juni. Op een kindercamping met volop shows, animatie en kinderactiviteiten. Voor Noor hebben we verlof gekregen (want kleuterklas) dus we konden mooi voor het hoogseizoen gaan. Nou mooi niet dus. Verder dan de achtertuin gaat het nu niet worden ben ik bang.

Kindervakantie

sprookjescamping, kindercaming, Sprookjescamping de Vechtstreek, kamperen, camping, kindervakantie, zomervakantie, gezinsvakantie, plog, mamalifestyle, mamablog, blog, lalog.nl, lalogblog, lalog
De afgelopen jaren gaan we voor echte kindervakanties. Met de hele animatie mik-mak erbij dus. Geweldig. De kinderen glunderen de hele vakantie door. Elke dag is het feest. Spelen van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat, elke dag een ijsje, elke dag opnieuw op avontuur en er worden vakantievriendjes gemaakt terwijl Wim en ik er nog eens op proosten vanaf ons plekje op het veldje.

Dit jaar hebben we een luxe lodge geboekt want met onze baby Ben er nu bij had ik niet zo heel veel zin in een caravan. Gewoon lekker een toilet en douche in onze eigen accommodatie. Gewone bedden. Heerlijk. Maar wel aan een campingveldje want een camping zorgt voor een écht vakantiegevoel vinden we. Daar hebben de kinderen de meest fantastische tijden. Behalve dit jaar dan. Want mocht de camping waar we geboekt hebben toch open zijn, dan betekend dat dus min alle activiteiten. De activiteiten die de camping tot een vijf-sterren-kindercamping maken. Dus ja dan zit je daar twee weken lang met drie kinderen in je lodge. Gekluisterd aan dat ene campingveldje. Nee, dank je. Dan blijf ik liever thuis. 

We hebben tot op heden nog niks van de camping gehoord. Voor hen is het natuurlijk ook vervelend genoeg, ik weet het. Maar voor ons voelt het nu ook alsof die ervaring, dat avontuur op de camping, afgepakt wordt voor de kinderen. En dat vind ik ZO jammer. Ik wordt daar oprecht heel verdrietig van. Ik wil onze meiden zien genieten. Kleine Ben die ze nauwlettend in de gaten houdt.

vakantie, zomer, achtertuin, zon, zomervakantie, coronacrisis, lockdown, buiten, mamalife, mamalifestyle, mamalifestyleblog, lalogblog, lalog.nl, lalog
Dan maar in de achtertuin. Zoals je ziet staat er al een tentje Gewoon omdat dat ons een vakantiegevoel geeft. En zo proberen we er thuis een avontuur van te maken voor de kindjes. Met die leuke kindervakantie in het vooruitzicht voor volgend jaar ♥

Hoe maak jij het leuk in de achtertuin deze zomer?

lalog.nl, lalog, lalogblog, mamablog, mamalifestyle blog, logo lalog

 

 

 

 

Volg ook op Instagram en Facebook

Eén gedachte over “Op vakantie in de achtertuin

  1. Ik vind het zo jammer dat zoveel mensen nu niet op vakantie kunnen gaan. Natuurlijk zijn er ergere dingen, maar een vakantie is toch wel echt iets waar je je zo naar uitleeft. Ik hoop dat alles snel weer normaal wordt en de vakanties snel weer opgepakt kunnen worden, al is het al maar omdat we dan weer aan het werk kunnen ( we zitten in het toerisme). Gelukkig wonen we wel heel mooi en een paar minuten van het strand dus we kunnen wel even zelf optimaal genieten van ons vakantie eiland als we straks weer naar buiten mogen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *