Baby Kids Mama en zo Momlife

En toen was hij ineens 12 weken…

12 weken, new born, baby, baby 12 weken, baby 3 maanden, mamablog, gezin, mamalifestyle, momlife, lalogblog, lalog, lalog.nl
Ben is nu 12 weken oud! Twaalf! Hoe dan? Wanneer is dit gebeurd? Het new-born is eraf jongens: hij zit in maat 62. Hoe de afgelopen drie maanden waren met deze vrolijkerd en hoe kleine Ben zich ontwikkeld lees je in deze blog.

Blije baby

12 weken, new born, baby, baby 12 weken, baby 3 maanden, mamablog, gezin, mamalifestyle, momlife, lalogblog, lalog, lalog.nl
Een blije baby. Ik had er al zo op gehoopt en joehoe Ben is een blije! Dus ik ook! Meestal dan want hallo hormonen en zo 😉 Maar nee serieus, ik mag echt niet klagen. En ik zal niet gaan opscheppen over hoe goed hij door slaapt (doet ie!!) want dit is punt één: zwaar irritant voor alle mama’s met baby’s die nog niet hebben besloten om door te slapen en punt twee: erg gevaarlijk want misschien besluit Ben zelf ook wel om volgende week een kleine nachtbraker te gaan worden. Dus daar hebben we het maar niet over.

Drie maanden dus. Dat besef kwam ook even toen ik de babykleertjes in maat 50 en 56 uit zijn kast kon halen en in een doos kon stoppen. Ik zal niet ontkennen dat daar een traantje bij kwam kijken (ja, je voelt ‘m weer aankomen: hormonen hoor). Maar elke moeder zal beaamen dat het even een momentje is om stil bij te staan wanneer je baby die kleinste maatjes niet meer past. 

Ondertussen zijn we deze week ook met een nieuw schema begonnen want er gaat een flesvoeding af en overdag bieden we Ben nu ook regelmatig wat water aan. Gek hoor! En relaxt ook wel want we krijgen nu net even wat meer ruimte met die voedingen. Vooral in de avond want de fles van 19u hebben we verplaatst naar 21u. Dus dat is ook erg fijn als Noor en Lot naar bed gaan want dan is dat spitsuur tussen 19u en 20u beter te doen. De laatste fles van 23u is er nu af dus HOE FIJN dat ik nu ook eens echt vroeg naar bed toe kan gaan als het nodig is!

12 weken, new born, baby, baby 12 weken, baby 3 maanden, mamablog, gezin, mamalifestyle, momlife, lalogblog, lalog, lalog.nl
En die blije Ben vindt ook echt alles goed. Hij slaapt wherever we hem neerleggen en vindt het geweldig om zijn zussen om zich heen te hebben. Hij heeft zijn handjes ontdekt en ik betrap hem er regelmatig op dat hij er gebiologeerd naar ligt te kijken. Ook stopt hij zijn vuistjes steeds in zijn mond en kirt en lacht hij zichzelf de dag door. Heerlijk! Dit is toch alles! Ik kijk al helemaal uit naar hoe de volgende maanden gaan zijn met lieve Ben ♥

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

Volg mee op Facebook en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *