Baby Kids Mama en zo Momlife

De eerste weken als gezin van vijf

gezin, newborn, familie, mamablog, kraamtijd, baby, mamalifestyle, momblog, momlife, lalog, lalog.nl, lalogblog

Ons gezin van vijf! Vijf! Dat het even wennen is, zie je ook wel op de foto, haha. De minst perfecte foto van een hele reeks mooie plaatjes die mijn schoonmoeder vorige week van ons maakte. En daarom is ‘ie zo leuk. Deze foto geeft ons het beste weer: een huilende Ben van amper drie weken in mijn armen, Wim die hem wil troosten, kleine Lot vindt het allemaal erg interessant en Noor doet lekker haar eigen ding. En ik? Ik ben een blij ei met deze vier om me heen.

Welk ritme?

Het is wel even wennen zo met z’n vijven. Het hele ritme ligt op z’n kop. Naast de schooltijden van Noor moet ik nu ook rekening houden met de voedingsmomenten van Ben. En poepluiers. En huiluurtjes. En kraamvisite. En daar tussendoor huppelt lieve Lot van drie ook nog vrolijk tussendoor, laat ik haar ook zeker niet vergeten!

gezin, newborn, familie, mamablog, kraamtijd, baby, mamalifestyle, momblog, momlife, lalog, lalog.nl, lalogblog
Dit alles bij elkaar vraagt veel aandacht. Aandacht die ik met liefde geef want er is niks leukers dan mama zijn. En dan van drie mooie kindjes nog wel. Wat zijn het er veel, haha! Wim is deze week weer gaan werken en ik heb nog lekker verlof. Ik rommel dus lekker aan in mijn mama-cocon 🙂

Leugenaars

Ik wist al dat ouders die zeggen dat je “een tweede er wel even bij doet” leugenaars zijn. Maar die moeders die claimen dat een derde gewoon met het gezin meedraait liegen ook. Doe normaal. Het is net andersom: het gezin draait mee met de nieuwe beeb! En dat moet ook wel want die beeb heeft ons keihard nodig en kan nog niks zelf. Ja, poepen. En dat kan onze beeb goed ook, haha. Dus wij knuffelen, verschonen, wandelen en badderen heel wat af met onze Ben.

En dan moet ik het met jullie nog even over de was hebben. De was! Kon ik voorheen gerust een keer een dag overslaan als ik geluk had; nu draai ik bijna elke dag TWEE wassen. Gadverdamme. Daar komt een hoop tijd in te zitten.

Even geen tijd voor iets anders dus. Het zal de komende tijd ook lekker rustig blijven hier op de blog, maar er is genoeg te lezen dacht ik zo 😉

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *