Interieur & thuis Lifestyle

Deze 2 Netflix series wil je zien!

netflix, tips, series, bingewatching, kijken op Netflix, blog, mamablog, mamalifestyleblog, lalog.nl, lalogblog, momblog
Netflix, heerlijk! Maar welke serie moet je nu weer gaan kijken? Wij hebben inmiddels een vrij indrukwekkende ‘mijn lijst’ op Netflix en we kunnen al heel wat series afvinken. Ik heb dus zeker nog wat juweeltjes voor je om te kijken die je anders misschien wel overslaat. En dan heb ik het niet over Dirty John, Dexter, Breaking Bad of The Blacklist. Want die heeft iedereen al gezien. En anders ga je die er NU bijzetten in je lijst 😉 Hier nog twee series op Netflix die je niet mag missen!

Hannibal

Tip 1: Hannibal. En nu niet meteen aan de film denken want hoewel de serie wel op de gelijknamige film is gebaseerd gaat deze Hannibal Lecter net een tikkie verder. Will werkt voor de FBI en komt in aanmerking met psychiater Hannibal. De twee gaan samenwerken en ontwikkelen een ongezonde vriendschap. Als je van psychologische thrillers houdt dan is dit een aanrader! De serie is echt een mindfuck en die wil je steeds verder kijken… Drie seizoenen staan op Netflix.

Bates Motel

Tip 2: Bates Motel. Ook gebaseerd op een film maar zoveel beter uitgewerkt. Wij hebben Bates Motel net afgekeken en wat een goed acteerwerk! Na de dood van haar man neemt Norma Bates een motel over die ze samen met haar zoon Norman (jep…) gaat runnen. Norman heeft nogal een onstabiele geest en dat zorgt voor steeds meer problemen. Echt volle bak overtuiging in een ronduit bizar maar toch realistisch verhaal.  Je moet even door de eerste aflevering heen, doen hoor! Alle vijf seizoenen staan op Netflix.

Welke goede series heb jij nog ontdekt op Netflix? Veel kijkplezier 🙂

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

lalog.nl op Facebook
lalog.nl op Instagram

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *