Body & food Lifestyle Mind & body

Een dagje Healthy Fest


Healthy Fest: veel van mijn mede sportfreaks zullen het ongetwijfeld kennen en ondanks dat ik groepslesinstructeur ben, was ik er nog nooit geweest. Was! Want dit jaar mocht ik als Brandambassador van House of Workouts op uitnodiging een dagje naar dit te gekke sportfestival. Afgelopen zondag vertrok ik naar Center Parcs de Eemhof waar ik ineens de vraag kreeg of ik ook op het podium wilde staan…

Fit, fun and food!

Healthy Fest is met zijn ruime aanbod aan groepslessen voor mij één groot sport-walhalla. Maar op dit ruim opgezette festival is meer dan alleen groepslessen te vinden. Voor andere toffe trainingen, workouts, lezingen en verantwoord én lekker eten kun je er ook terecht!

Sfeertje hoor

healthy fest, blog healthy fest, healthy fest 2018, groepslessen, groupfitness, House of Workouts, Xcore, BRN, workout, mamablog, lifestyleblog, mamalifestyleblog, La Log, lalog.nlbron foto

Nu had ik de luxe om één dag te komen proeven van dit festival. Perfect, want ik had er natuurlijk de afgelopen jaren al wel van gehoord maar ja of het nou echt iets was om drie dagen heen te gaan? Nu zeg ik: JA! Wat een heerlijke sfeer hing er afgelopen zondag op het festivalterrein. Ik was omringd met gelijkgestemde sportliefhebbers! En niet alleen voor hard work maar ook voor ontspanning was meer dan genoeg ruimte: jij bepaald zelf of je gaat Bootcampen, in het zonnetje gaat relaxen met een smoothie of een fijne yoga les volgt. Het festival is voor drie dagen te boeken in combinatie met een verblijf bij Center Parcs de Eemhof waar het festival plaatsvindt. Zo rol je letterlijk vanuit je bed je workout in 😉

House of Workouts

Nou kwam ik afgelopen zondag natuurlijk vooral voor House of Workouts! Sinds kort behoor ik tot het gloednieuwe team Brandambassadors voor dit te gekke bedrijf (trots!!). House of Workouts is verantwoordelijk voor de unieke groepslessen Xcore, BRN en LXR. Nou is Xcore al zeker elf jaar mijn grote liefde in de sport en toen me werd gevraagd of ik zin had om op Healthy Fest met mastertrainer Rick op het podium te staan hoefde ik niet lang na te denken! Hoe gaaf is het dat ik kan zeggen dat ik daar heb gestaan?! Hoe mijn dag er nou precies uit zag? Een plog!

healthy fest, blog healthy fest, healthy fest 2018, groepslessen, groupfitness, House of Workouts, Xcore, BRN, workout, mamablog, lifestyleblog, mamalifestyleblog, La Log, lalog.nl
Even ontbijten met skyr (eiwitten!!), walnoten en honing, hmm.

healthy fest, blog healthy fest, healthy fest 2018, groepslessen, groupfitness, House of Workouts, Xcore, BRN, workout, mamablog, lifestyleblog, mamalifestyleblog, La Log, lalog.nl
Ik had er zin in! Mijn sporttas was gepakt en husband was thuis voor de kinderen want ook de zwemles ging gewoon door natuurlijk.

healthy fest, blog healthy fest, healthy fest 2018, groepslessen, groupfitness, House of Workouts, Xcore, BRN, workout, mamablog, lifestyleblog, mamalifestyleblog, La Log, lalog.nl
Samen met mede-Brandambassador Malou kwam ik aan bij de Eemhof. We hadden het briljante idee om te carpoolen! Ideaal, plus: samen is het altijd leuker! Bij aankomst vonden we het wel een foto waard dat we bij de crew naar binnen mochten, haha 😉

healthy fest, blog healthy fest, healthy fest 2018, groepslessen, groupfitness, House of Workouts, Xcore, BRN, workout, mamablog, lifestyleblog, mamalifestyleblog, La Log, lalog.nl
Nadat we ons hadden gemeld bij de House of Workouts stand volgden we eerst een les BRN om 10:30, een super begin van de dag want ik hou van BRN!

healthy fest, blog healthy fest, healthy fest 2018, groepslessen, groupfitness, House of Workouts, Xcore, BRN, workout, mamablog, lifestyleblog, mamalifestyleblog, La Log, lalog.nl
En niet lang daarna stond ik ineens zelf op het podium! Love!! Joehoe!! Over de vraag of Malou en ik tijdens de twee Xcore-workouts wilden shadowen hoefden we niet lang na te denken 😀

healthy fest, blog healthy fest, healthy fest 2018, groepslessen, groupfitness, House of Workouts, Xcore, BRN, workout, mamablog, lifestyleblog, mamalifestyleblog, La Log, lalog.nl
healthy fest, blog healthy fest, healthy fest 2018, groepslessen, groupfitness, House of Workouts, Xcore, BRN, workout, mamablog, lifestyleblog, mamalifestyleblog, La Log, lalog.nl


healthy fest, blog healthy fest, healthy fest 2018, groepslessen, groupfitness, House of Workouts, Xcore, BRN, workout, mamablog, lifestyleblog, mamalifestyleblog, La Log, lalog.nl
Na een les BRN en twee keer Xcore ploften Malou en ik even heerlijk neer in het zonnetje. Tijd om te eten en anderen in actie te zien!

healthy fest, blog healthy fest, healthy fest 2018, groepslessen, groupfitness, House of Workouts, Xcore, BRN, workout, mamablog, lifestyleblog, mamalifestyleblog, La Log, lalog.nl
Hierna gingen was het tijd om nog even te borrelen en te kletsen bij de stand van House of Workouts en er gingen drie gloednieuwe limited edition Xco-trainers met mij mee naar huis ♥ En goed nieuws: er zijn er nog een aantal over! Je shopt jouw exemplaar hier!

healthy fest, blog healthy fest, healthy fest 2018, groepslessen, groupfitness, House of Workouts, Xcore, BRN, workout, mamablog, lifestyleblog, mamalifestyleblog, La Log, lalog.nl

Natuurlijk bestond mijn dag vooral uit House of Workouts (love!) en grote kans dat ik volgend jaar weer te vinden ben op dit toffe festival! Zet 21 t/m 23 juni 2019 maar alvast in je agenda!

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

Follow on Instagram♥
Like op Facebook!

 

 

2 gedachten over “Een dagje Healthy Fest

    1. Ja, ge-wel-dig!! Haha, zo leuk om jullie daar gezien te hebben. En volgens mij moeten wij het nog eens over een zondagochtend hebben 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *