Lifestyle Mama en zo

Hippe outfits voor mama en kind!

Esprit, kleding, leuke kleding moeder en kind, jumpsuit, meisjes kleding, Esprit.nl, blog, blogger, mama blog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog, La Log.nl
Hippe outfits vinden voor mijn dochters is het probleem niet. Het gat dat een week later in die broek zit, wel. Kan ik wéér op pad. Ik heb al zo weinig tijd want je kent dat wel: iedereen is druk en ik dus ook. Te druk om na een week weer nieuwe kleren voor de kids te scoren in ieder geval, laat staan voor mezelf. Want nieuwe outfits voor mezelf scoren; dat is weer een heel ander verhaal. Maar bij Esprit kan het dus allemaal in één keer: goede kwaliteit die lang meegaat én hippe items voor mama! En papa. En broertjes en zusjes. En doe dan ook maar meteen voor je woonkamer, dan ben je echt in één klap klaar. Heerlijk ideeën opdoen vandaag op La Log.nl!

Voor de meiden

Esprit, kleding, leuke kleding moeder en kind, jumpsuit, meisjes kleding, Esprit.nl, blog, blogger, mama blog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog, La Log.nl
Ja, natuurlijk is dat toch het eerste waar ik naar kijk! Het setje op links is één van mijn favo looks: stoer, maar toch meisjesachtig. Precies zoals mijn Noor 😉 Het jurkje rechts is een fijne basic. Legging eronder als het wat kouder is en klaar is je meisje!

Esprit, kleding, leuke kleding moeder en kind, jumpsuit, meisjes kleding, Esprit.nl, blog, blogger, mama blog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog, La Log.nl

Aaah, dit setje met roze rokje valt ook zeker goed in de smaak en de trui met het paard zou Noor helemaal fantastisch vinden!

Voor mama

Esprit, kleding, leuke kleding moeder en kind, jumpsuit, meisjes kleding, Esprit.nl, blog, blogger, mama blog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog, La Log.nl

Jaaa! Een jumpsuit want dan zijn we snel klaar meet aankleden! Een must wanneer er kinderen aan je been hangen in de vroege ochtend, en ook niet onbelangrijk: je loopt er ook meteen hip bij. Nu in de herfst gooi je er een vestje overheen en in de zomer of op een feestje draag je ‘m gewoon zo. Door er sneakers onder te dragen maak je de outfit lekker sportief en met hakken is het meteen classy. Deze twee zijn mijn favorieten, lekker stoer en toch vrouwelijk. Je shopt ze hier! 

Esprit, kleding, leuke kleding moeder en kind, jumpsuit, meisjes kleding, Esprit.nl, blog, blogger, mama blog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog, La Log.nl
Ook deze omslagjurk is een goede basic. Ik kies dan natuurlijk voor zwart maar er zijn meerdere uitvoeringen in andere kleuren te vinden en een high waist broek is bij mij favoriet! Ze zakken niet af (handig wanneer je je dreumes van de grond af plukt!) en je kunt ze overal mee combineren.

Esprit, kleding, leuke kleding moeder en kind, jumpsuit, meisjes kleding, Esprit.nl, blog, blogger, mama blog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog, La Log.nl
Deze trui vind ik ook heel tof! Weer dat stoere met het vrouwelijke gecombineerd. Ik zou ‘m op een zwarte high waist broek dragen 🙂

Mama to be

Esprit, kleding, leuke kleding moeder en kind, jumpsuit, meisjes kleding, Esprit.nl, blog, blogger, mama blog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog, La Log.nl

Oh, jongens, mocht er nog een derde kindje komen dan is dit de mijne, haha! Toffe zwangerschapskleding is hard to find vond ik altijd. Wist je dat Esprit ook een hele mooie lijn heeft voor mama’s to be?

Woonkamer

Esprit, kleding, woonaccessoires, leuke kleding moeder en kind, jumpsuit, meisjes kleding, Esprit.nl, blog, blogger, mama blog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog, La Log.nl
Woonaccessoires! Ik kan het niet laten om daar dan ook meteen even te kijken (en in mijn online winkelmandje te stoppen…) want zoals jullie misschien wel weten ben ik altijd met mijn interieur bezig. Deze vaas met hippe okergele kleur shop je dus ook gewoon tegelijk met je kleding, hoe handig! En dan de kandelaars voor op de kersttafel in december. Dat is natuurlijk gewoon een smoes, want ik zet ze gewoon nu al weg 😉

Ik heb een hoop inspi opgedaan, ik hoop jij ook!

La Log, La Log.nl, Wendy La Log.nl, mama blog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog, blogger

 

 

 

Volg La Log.nl via Facebook voorde nieuwste artikelen en klets met La Log.nl mee op Twitter!

12 gedachten over “Hippe outfits voor mama en kind!

  1. Superleuke outfitjes! Ik houd zelf niet zo van prints op kleding, maar weet niet of ik nog veel in te brengen heb als de man 3 jaar heeft bereikt. Maar: ik wist ook niet dat Esprit een mom-to-be-lijn had, dus thanks voor de tip! Want voordat ‘ie 3 jaar is moet ‘ie er eerst nog uit en wil mama-to-be er wel leuk bijlopen, haha.

    1. Haha, ja en het is soms best lastig om leuke zwangerschapskleding te vinden dus leuke items zijn natuurlijk altijd welkom bij mama’s to be 😉

  2. Die jumpsuits zijn toffff! <3 en jeetje elke week nieuwe kleren voor de kinderen, ik moet er niet aan denken haha (dan blijft er toch niks meer voor mama over 😉 ) Esprit heeft voor alle leeftijden wel leuke dingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *