Baby Lifestyle Mama en zo

Op kraamvisite met rammelende eierstokken?!

kraamvisite, baby, rammelende eierstokken, zwanger, bevallen, kinderwens, blog, mama blog, mama-lifestyle blog, La Log.nl
“Rammelt daar nou iets?” vroeg Wim laatst niet heel subtiel toen we met ons hele gezin in de auto zaten op weg naar een kraambezoekje. Ik wist meteen wat hij bedoelde want we zitten een beetje in het derde kind-dilemma. “Uh, geen idee,” antwoordde ik dan ook een beetje vaag. Want ik weet het dus ook echt niet. Binnen onze vrienden- en kennissenkring is er een kleine babyboom geweest en ik vind dat dus heerlijk!

Klapperende eierstokken

Reikhalzend kijk ik uit naar de kraambezoekjes die nog gaan komen en ik verheug me erop om die typische babygeur op te snuiven en zo’n schattig klein pamperkontje te zien, haha. Mijn eigen kleine pamperkontje is namelijk helemaal niet meer zo klein! En ik schrok daar van. Next to een new-born is Lot echt een reus! Omg! Wanneer is dat gebeurd? Waar is mijn baby? Oh, wacht ik heb geen baby meer want mevrouw is net 1 jaar geworden…

kraamvisite, baby, rammelende eierstokken, zwanger, bevallen, kinderwens, blog, mama blog, mama-lifestyle blog, La Log.nl

In de auto terug naar huis. Wim draait zijn hoofd een beetje opzij en kijkt me bedenkelijk aan. “Nou klapperen die eierstokken van jou zeker weer?” zei hij gekscherend. Ik haalde mijn schouders op en keek naar onze twee mooie meiden op de achterbank. “Ik weet het niet. Misschien. Maar misschien ook niet, ” antwoordde ik. Tijdens de terugreis mijmerde ik nog een beetje over maatje 50/56 en baby’s die in je armen in slaap vallen. Het derde kind-dilemma. Mochten het ons gegeven zijn dan komt er misschien ooit nog wel een derde kindje bij, maar het gevoel moet er zijn en in afwachting of dat gevoel er wel of niet komt, snuif ik nog even verder tijdens kraambezoekjes met mijn twee reuzenkinderen erbij 😉

Hou jij er ook zo van om op kraambezoek te gaan?

 

La Log, La Log.nl, Wendy La Log.nl, mama blog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog, blogger

 

 

 

 

Volg La Log.nl op Facebook voor de nieuwste artikelen!

4 gedachten over “Op kraamvisite met rammelende eierstokken?!

  1. Ben benieuwd wat het gaat worden.?. Ik ben heel erg tevreden met ons leven met één kindje.. Voor mij hoeft er dan ook geen tweede te komen maar ja zeg nooit nooit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *