Interieur & thuis Lifestyle

High Tea in de mooiste theetuin van Brabant

High Tea, 't Buytenhuys, theetuin Rijsbergen, blog, blogger, mama-lifestyle blog, La Log
Ik weet zeker dat ik ‘m heb gevonden: de mooiste theetuin van heel Brabant! En die zit goed verstopt. Als in: in de polder. Als in: je verdwaalt er geheid. Als in: Rijsbergen. Daar helemaal afgelegen ligt ‘t Buyten Huys. En wauw, wat is het daar prachtig. Ik laat het je zien, kijk mee in deze mooie Engelse theetuin!

‘t Buyten Huys

Als eerste: no props! Ik ben niet gevraagd om hier over te schrijven (jammer, Wen! 😉 ) maar als fanatieke theeleut ben ik gewoon heel erg enthousiast over this place. Ik bedoel, een High Tea is altijd goed, maar als je een High Tea in zo’n tuin kunt hebben dan zit je helemaal goed! ‘t Buyten Huys ligt dus in het Brabantse Rijsbergen. Ik ben er al eerder geweest met mijn moeder en schoonmoeder en afgelopen zondag was ik één van de gelukkigen en had ik hier weer een High Tea.

High Tea, 't Buytenhuys, theetuin Rijsbergen, blog, blogger, mama-lifestyle blog, La LogDe lange tafel voor ons hele gezelschap was prachtig gedekt en bijna alle lekkere hapjes die geserveerd worden zijn zelf gemaakt. Zelfs de thee die je hierboven in het theedoosje ziet, wordt door de eigenaresse zelf in de zakjes gedaan. En het smaakt allemaal even lekker!

High Tea, 't Buytenhuys, theetuin Rijsbergen, blog, blogger, mama-lifestyle blog, La Log

Het Engelse servies maakt het natuurlijk helemaal af!

High Tea, 't Buytenhuys, theetuin Rijsbergen, blog, blogger, mama-lifestyle blog, La Log

Je kunt niet alleen met een groot gezelschap van een High Tea genieten maar ook met z’n tweetjes. En ook zonder reservering kun je langs komen voor een kop thee en zelf gemaakte appeltaart. Bij slecht weer is er een grote, gezellig ingerichte landelijke schuur waar je droog kunt zitten.

High Tea, 't Buytenhuys, theetuin Rijsbergen, blog, blogger, mama-lifestyle blog, La Log

Er is een pluktuin aanwezig waar je voor een klein bedrag zelf je eigen bos verse bloemen kunt plukken. Het zonnetje scheen lekker en ik maakte een wandeling door de mooie bloementuin.

High Tea, 't Buytenhuys, theetuin Rijsbergen, blog, blogger, mama-lifestyle blog, La Log
Kippen en paarden struinen er ook rond en overal vind je gezellige zitjes, wat een mooie plek is dit toch! Onze High Tea eindigden we na een hartige én zoete gang met een lekkere bonbon. En thee natuurlijk.

Zin om deze prachtige tuin te gaan bezoeken? Neem eens een kijkje op de website van ‘t Buyten Huys.

Zijn jullie ook van die theeleuten?

 

lifestyle blog, mamablog, La Log, blog, mama-lifestyleblog, la log.nl

 

 

 

 

Like La Log.nl op Facebook voor de nieuwste artikelen!

 

Eén gedachte over “High Tea in de mooiste theetuin van Brabant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *