Lifestyle Mama en zo

Family Sunday

family sunday, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log

Jawel jongens, er is een nieuwe, terugkerende rubriek op La Log: Family Sunday! Zondag is namelijk heilig hier in huis, haha. Elke zondag proberen we wel iets te doen met de kindjes en dat hoeft heus niet spectaculair te zijn, als we maar samen zijn. Nog niet zo heel lang geleden ben ik op zondag gestopt met lesgeven en omdat ik op zaterdag altijd werk is onze zondag met z’n viertjes nu echt zo genieten! Ik probeer elke week een Family Sunday te plaatsen als een plog en geef je op die manier een kijkje in onze zondagen. Ook leuke tips over wat je met je kindjes kan gaan doen komen voorbij. Lekker veel foto’s kijken dus met de eerste Family Sunday!

family sunday, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log
Oké, dit klinkt misschien een beetje gek omdat ik zelf gestopt ben met sportlessen geven op zondagochtend, maar ik ging sporten, haha! Ik kon het niet laten en begon de zondag goed met een les BRN. Noor ging mee naar de kinderopvang zodat Wim lekker een paar uurtjes samen met baby Lot had en toen we terugkwamen dook ik lekker in bad! (Nee mensen, daar is geen foto van, haha!)

family sunday, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log

Na het badderen, een boterham en de slaapjes van de meiden gingen we naar het speelbos (bij het Mastbos in Breda) want het was heerlijk weer! De dubbele kinderwagen ging gewoon mee en we maakte lekker veel foto’s…

family sunday, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log

Mijn Metallica-man liep achter de kinderwagen en ik was samen met Noor vogels aan het spotten. Zo leuk hoe enthousiast ze was in het bos, er is ook zoveel te zien voor die kleintjes!

family sunday, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log

Lekker wandelen!

family sunday, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log

Kijken of er nog meer vogels te zien zijn… dit vind ik zo’n schattige foto!

family sunday, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log
En Lot lag er ook lekker chill bij, haha.

family sunday, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log

In het speelbos heb je allerlei klim- en klauterdingen voor kinderen en voor veel dingen is Noor nog een beetje klein, maar op deze blokken lopen was natuurlijk wel heel leuk… Lot chillt nog even verder zoals je ziet 🙂

family sunday, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log

family sunday, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log

Met mama alleen was niet genoeg; papa moest ook nog mee natuurlijk!

family sunday, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log

Na het wandelen en klauteren aten we een lekker schepijsje en genoten we nog in het zonnetje op een grasveld. Maar niet voor lang… ik rook een verdacht luchtje en ja, hoor: Lot had haar hele outfit ondergepoept. IJsje wegwerken en vlug naar huis voor een badje en schone kleren…

Op het poep-incident na was het echt een heerlijke zondag! Op naar de volgende! Is jullie zondag ook heilig?

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

 

 

 

Eén gedachte over “Family Sunday

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *