Lifestyle Mama en zo

Family Sunday #3

family sunday, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log

Dit is wel een hele speciale Family Sunday want vorige week zondag was het onze trouwdag! Op 23 april 2010 zei ik “ja” tegen de liefste! En dat vierden we gewoon het hele weekend. Zo. Je hebt al een verslag van onze date night die avond ervoor kunnen lezen, maar zondag was het echt De Dag en gingen we lunchen bij de locatie waar we zeven jaar geleden onze bruiloft vierde. Hoe romantisch is dat?! Nou, lees en kijk mee…

family sunday, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log

Oké, dit was even gek wakker worden: lege bedjes!! En wat een rust, haha! De meiden waren een nachtje logeren bij opa en oma (vanwege de date night, ja) en we zouden ze na hun middagslaapje weer op gaan halen. Ik had echt verwacht dat ik gewoon om zeven uur wakker zou worden (grrr) maar het was negen uur, halleluja! Ik ging op mijn gemak douchen en verschoonde de bedden.

family sunday, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log

Overal in huis vindt je dingen terug van onze bruiloft! Ik vind het heerlijk om erbij weg te dromen 🙂 Hierboven zie je het kaartje wat bij de give-aways zat voor onze gasten van het feest en daarboven hangt de gedroogde corsage van Wim. Ernaast zie je trouwens twee foto’tjes van ons vrijgezellenfeest, haha.

family sunday, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log

De bel! En toen wist ik het al: mijn ouders stonden voor de deur met een gigantische bos bloemen! Wat een lieverds zijn het toch ook. Ze kwamen spontaan even langs om ons te feliciteren en een bakkie te doen. Gezellig!

family sunday, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log

Tegen half één gingen mijn ouders weer weg en pakte wij de fiets. Op naar onze feest locatie van toen om met z’n tweetjes te gaan lunchen!

family sunday, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log

“Onze” locatie is “Ons Thuis“. Hoe toepasselijk 😉 Café, restaurant, partycentrum (de zaal waar wij in hebben gefeest is prachtig!) en sinds kort serveren ze ook lunch! We kozen een gezellig tafeltje bij het raam en hadden een heerlijke lunch. Wim nam kip saté en ik had de Club Sandwich met gerookte zalm, die was echt super lekker! Alles werd geserveerd met vers brood van de lokale bakker en dat was te proeven. Wat een aanrader is het om hier lekker te gaan zitten. Wij gaan zeker vaker lunchen bij onze feest locatie en kunnen niet wachten totdat we ook op het buitenterras aan het water kunnen zitten.

family sunday, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log

Na de lunch haalde we Noor en Lot weer op bij opa en oma! Wat fijn was het om onze meisjes weer thuis te hebben 🙂

family sunday, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log

Ik kroop lekker met Noor onder een dekentje en als avondeten aten we gezellig soep met een broodje op de bank, want na al dat eten van die twee dagen… haha!

Wij hadden echt een heel leuk weekend met z’n tweetjes, maar het was ook weer genieten dat de kindjes na een nachtje logeren weer thuis waren. Wat hebben jullie gedaan? Geniet weer van jullie zondag!

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

boek winnen, winactie, spannen boek, blog, die laatste zomer, tatiana de rosnay, mamablog, lifestyle blog, La LogPS: Boek winnen? La Log bestaat bijna twee jaar (yay!) en om dat te vieren geef ik bij 200 likes het spannende boek “Die laatste zomer” van Tatiana de Rosnay weg. Het enige wat jij hoeft te doen is de Facebookpagina van La Log een like te geven! Good luck!

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *