Lifestyle Mama en zo

Doe mij een middagje Efteling!

efteling, kinderen, mama, blog, mamablog, lifestyleblog, La Log

Doe mij een middagje Efteling, dacht ik vorige week. Dat was namelijk mijn laatste week van mijn zwangerschapsverlof en een week later moest ik weer beginnen met werken bij -jawel- de Efteling, haha! Ik ging dus nog even een keer met een doel naar ons prachtige park en genoot samen met Wim en de kindjes van een heerlijke middag in het zonnetje met ijs en pannenkoeken. Over die vier overgebleven zwangerschapskilo’s hebben we het niet meer, jongens… Kijk je mee?

 

efteling, kinderen, mama, blog, mamablog, lifestyleblog, La Log
Als eerste moesten we natuurlijk van Noor naar “tetete”. Tetete is Sokie. Sokie is Jokie. Jokie is Carnaval Festival. Duidelijk verhaal. Maar ik ging dus gezellig met Noor en Wim liep een rondje met Lot in de kinderwagen. Er was vrijwel geen wachttijd dus score!
efteling, kinderen, mama, blog, mamablog, lifestyleblog, La Log
Na “tetete” gingen we naar het peuterspeeltuintje bij t Korfje waar we ook wat te drinken namen en lekker in het zonnetje zaten. Noor ging los op de glijbanen, haha.
efteling, kinderen, mama, blog, mamablog, lifestyleblog, La Log
Daarna gingen Wim en Noor in de treintjes!
efteling, kinderen, mama, blog, mamablog, lifestyleblog, La Log
En ik loerde naar de Pagode 😉
efteling, kinderen, mama, blog, mamablog, lifestyleblog, La Log
ijsjes eten! Met discodip erop natuurlijk 😀 Na de ijsjes ging ik met Noor in de draaimolen en Wim gaf Lot de fles.
efteling, kinderen, mama, blog, mamablog, lifestyleblog, La Log
Verder naar het Land van Laaf… Wim en Noor gingen in de slakjes monorail en ik ging met Lot op een terrasje in de buurt zitten en genoot van de zon!
efteling, kinderen, mama, blog, mamablog, lifestyleblog, La Log
Pannenkoeken eten bij Polles Keuken! Noor mocht kiezen en ik had geen inspraak, haha. Ik nam een pannenkoek met Nutella en een kop thee. Wim had zoiets belachelijks als een pannenkoek met banaan, chocolade saus en slagroom en Noor had een versierpannenkoek.

Na de pannenkoeken was het tijd om weer naar huis te gaan want we kregen nog kraamvisite. Heerlijk he, dat wij de luxe hebben om “even” een middagje naar de Efteling te gaan. Ik betaal natuurlijk geen entree en mijn gezin krijgt gratis een abonnement! Wanneer was jij voor het laatst in de Efteling? En ging je ook in tetete?

 

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *