Lifestyle

Online shoppen met korting. Altijd!

online shoppen, korting, winkelen, webwinkels, 24/7 discount, blog, lifestyle blog, La Log
Altijd online shoppen met korting, dat klinkt goed he?! Het kan! Ik heb een gouden tip voor je. Ik bedoel, als je dan toch iets nodig hebt: bestel het dan gewoon met korting. Gewoon altijd.
Zoals ik wel vaker heb laten vallen in verschillende blogs, heb ik een lichtelijke hekel aan winkelen. Ik ga het liefst alleen, selecteer de winkels waar ik dan echt heen moet, pas en koop zoveel mogelijk dingen tegelijk en klaar. Wegwezen. Dat gezweet in die pashokjes! Dat geslenter in de stad! Die mensen met hun enquêtes die mij er ALTIJD uitpikken! Ga weg! Laat mij maar online shoppen. Ik kan op mijn gemak dingen uitzoeken en nu nog alles met korting bestellen ook. Bovenop de sale. Halleluja. Om welke winkels het dan gaat? Ik noem namen als Bol.com, Wehkamp.nl, Adidas, Zalando, Center Parcs(!), Babyplein en nog zoveel meer dan dat. Lees verder en bestel voortaan ook met korting!

Hoe werkt dat dan?

Super simpel. Mijn lieve lezers mogen van 24/7 discount voortaan bestellen met korting. Je maakt een account aan via deze link: https://www.247discount.nl/actie/?promotion_code=TNPMeC en zoekt de winkel via de site van 24/7 discount op. Via die site ga je naar de online shop van je keuze en je besteld alles met korting. De korting spaar je op als een saldo in je account en kun je laten uitbetalen. Je krijgt de korting dus op je bankrekening gestort. Als je een account aanmaakt via La Log krijg je al een starttegoed van 2,50 euro. Gewoon voor niks. Leuk toch?

Toegeven: ik dacht eerst ook dat er van alles aan vast zat maar nee: je maakt één keer een account aan en besteld voortaan dus altijd met korting. En die kan leuk oplopen kan ik je zeggen. Echt, de lijst met winkels is oneindig. Hier een kleine selectie van aantal van mijn favo shops die ertussen staan:

De Tuinen
Babyplein
Wehkamp.nl
Perry Sport
Decathlon
Zalando
VT Wonen
Webprint
Dille & Kamille…

And the list goes on. Het zijn er 2500! Ook Center Parcs en booking.com staan ertussen trouwens. Ik bedoel maar.

Shop jij vaak online? Nu kan het dus met instant korting! Shopse!

 

lifestyle blog, mamablog, La Log
 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *