Mama en zo Zwanger

Je zwangerschap beu zijn…

buik, zwanger, zwangerschap, beu zijn, mamablog, La Log

Ik ben het beu! Zo beu! Oké, dit klinkt dramatisch maar ik ben vooral natuurlijk heel erg blij met het kleine meisje in mijn buik. Dat sowieso. Maar echt, van mij mag het nou wel klaar zijn. Ik kan niks en voel me een lamgeslagen, aangestrande potvis. En dat komt allemaal door de buik. De buik waar ik last van heb. Het rommelt en trekt en ik sjouw het allemaal mee. Stiekem verlang ik ernaar om alles weer te kunnen doen zonder erbij na te hoeven denken. Ik weet zeker dat meer mommy’s to be dit hebben! (Toch?) Ik geniet in mijn verlof volop van mijn tijd met Noor maar kan het niet laten om als sportfreak met achtendertig weken zwanger toch nog te sporten. En ik bestelde nieuwe sportkleding! Ha! Dat zal die buik leren. Kijk mee!

buik, zwanger, zwangerschap, beu zijn, mamablog, La Log
De linker legging bestelde ik bij hiptothegym.nl en de top en rechter legging bij Decathlon.nl

En ik heb nog meer besteld hoor, haha, duh. Daar waar andere zwangere mama’s gewone kleding kopen voor na de bevalling, koop ik sportkleding. Zal wel een instructeurs-dingetje zijn. Ik mis het lesgeven dan ook super erg! Ik sta nu gewoon sneu te zijn op mijn “sportzolder” in m’n eentje. Maar hee- ik sport nog dus ik ben blij! Ik ben benieuwd of de kilo’s er net zo makkelijk af gaan als na mijn eerste zwangerschap. Ik ben nu één hele kilo meer aangekomen dan de eerste keer bij dit termijn dus dat valt niet tegen. Maar uh, het moet er ook weer af he. Alle veertien. Of misschien nog wel meer want ik kan dit allemaal wel beu zijn, maar ik ben er nog niet! Baby 2.0 zit er nog gewoon in he. Tja.

Ook genieten!

buik, zwanger, zwangerschap, beu zijn, mamablog, La Log
Genieten!

Jaaa, dat doe ik hoor! Lekker met Noor leuke dingen doen en als ze op donderdag naar de opvang is dan gaan de voetjes omhoog. En wordt het bad gevuld trouwens 😀 Dus met dat genieten zit het ook heus wel goed! Alleen die buik he… ik ben ‘m zo beu!

Herkenbaar anyone?

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

Ps: ook toffe sportkleding bestellen bij Decathlon? Via deze link krijg je korting!
Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

6 gedachten over “Je zwangerschap beu zijn…

  1. Hoi Wendy

    Ik ben een oud klasgenootje van je man Wim van de basisschool. Jouw zwangerschapsblog vind ik geweldig haha. Je schrijft wat ik denk! Inmiddels 7 wkn geleden bevallen maar die buik mis ik niet! Hopelijk hoef je niet, net als ik, tot de 42 wkn. Het weer heb je in elk geval mee! Geniet nog maar n klein btje van het getrappel. Succes voor de bevalling en alvast een spoedig herstel!

    Groetjes Danielle

    1. Haha, wat grappig dat Wim zo tegen komt op mijn blog dan! Tja… die buik ben ik ook al echt een behoorlijke tijd beu. Volgens mij heeft stiekem iedereen dat moment 😉

  2. Ik weet nog dat ik het ook helemaal zat was aan het eind van mijn vijfde zwangerschap. Er was nog een hittegolf ook. Toen ik bevallen was zei ik ook tegen iedereen: ‘Ik sta alleen al in de plus nu omdat ik niet meer zwanger ben!’

    1. Hahaha, oh ja dat kan ik me helemaal voorstellen! Bij mijn eerste zwangerschap zat ik tegen het eind ook met een hittegolf, blehhh. Dat het nu niet zo warm is, is voor mij wel een groot voordeel 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *