Mama en zo Zwanger

Fail: de liggings echo

echo, ligging, zwanger, baby, blog, mamablog, liggingsecho, lifestyleblog, La Log

Joeh! De liggings echo! Ik ben vierendertig weken zwanger en vandaag hadden we de afspraak. We hadden er zin in om baby 2.0 weer te zien en die ligging? Ach, dat zou wel goed zitten want ons meisje ligt al drie weken in de startpositie. Ik had het zelf al gevoeld dat het hoofdje naar beneden lag en de voetjes bovenin en de afgelopen weken had de verloskundige dit ook zo gevoeld. Dat ik gisterenavond een hele aardsverschuiving in mijn buik voelde wilde vast niet zeggen dat ze nu ineens was omgedraaid. Toch?

Surprise, mama! Wel dus! De echoscopiste zag het al meteen en mijn onderbuik gevoel (haha, flauw) van gisterenavond klopte dus: baby 2.0 was gedraaid. Ze ligt dwars. Nu al. Lekker dan! Nou was deze liggingsecho vrij vroeg, maar ja, mevrouw lag al wekenlang hetzelfde dus een vroege vierendertig weken echo was ingepland. Nu hebben we over twee weken weer een afspraak voor ons dwarsliggertje om te kijken of ze dan wel goed ligt.

echo, ligging, zwanger, baby, blog, mamablog, liggingsecho, lifestyleblog, La Log
Poging twee: een nieuwe afspraak voor de foetale ligging…

Paniek?

Neuhhh. Ik weet zeker dat ons meisje straks goed ligt! Bij de tweede poging ben ik straks bijna zesendertig weken zwanger en dankzij de cursus hypnobirthing die ik heb gedaan, lukt het me goed om te ontspannen en om dingen te visualiseren. Klinkt vaag, is het niet. Binnenkort lees je hier meer over de cursus en ontspannen bevallen, maar eerst moet er nog even een aardsverschuiving in mijn buik plaatsvinden…

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *