Mama en zo Zwanger

Zo, die buik! #5

buik, zwanger, zwangerschap, mamablog, La Log

Bijna zesentwintig weken zwanger en dus hoog tijd voor een nieuwe “Zo, die buik!”. Hij groeit hard, dat exemplaar van mij. Je kan er niet omheen, zeg maar. Toch zijn de kilo’s al drie weken lang stabiel, hoera! Maar ik maak me geen illusies hoor mensen, ik weet namelijk heus wel hoe dit gaat: eerst kruipt er straks stiekem een half kilo’tje bij en dan denk ik nog “Oooh, dat valt mee!” om twee dagen later ineens een volle twee kilo meer aan te geven op de weegschaal. Ja, ja, I’ve been there before! En dan voel ik me belazerd. En dik. Maar vooral ook blij want mijn baby groeit dan dus goed in mijn buik! En mijn billen ook, maar dat is bijzaak. Tsss.

buik, zwanger, zwangerschap, mamablog, La Log

 

buik, zwanger, zwangerschap, mamablog, La Log

 

buik, zwanger, zwangerschap, mamablog, La Log

Ik geef nog steeds les op mijn sportclubs! Ja hoor, met buik en al. En dat is al zes weken langer dan bij mijn eerste zwangerschap. Toen moest ik genoodzaakt stoppen met lesgeven bij twintig weken door erge bekkenpijn. Daar ben ik nu nog voor onder behandeling en dat gaat dus goed! Mijn bloeddruk, waar ik eerder over schreef, is nog steeds extreem laag. Gelukkig wordt sporten aangeraden (geen probleem!), maar een lange tijd achter elkaar staan is juist niet goed. Mijn hart krijgt dan het bloed en zuurstof niet goed rondgepompt waardoor ik helemaal naar word en flauw kan vallen. Bij de Efteling werk ik daarom halve dagen, zo fijn dat dit kan! Zo kan ik nog lekker op mijn eigen plek blijven en in mijn eigen team, want tijdens mijn verlof zal ik dat zeker gaan missen.

Verder gaat het goed, ik ben alleen wel erg moe. Als ik niet hoef te werken slaap ik overdag gewoon twee uur als Noor ook op bed ligt, niet normaal! Die vermoeidheid is echt een groot verschil met mijn eerste zwangerschap. Toen was ik ook wel moe, maar vooral in het eerste trimester en dat werd toen echt wel minder. Nee, nu niet nee, haha! Daarom blog ik ook wat minder frequent want daar gaat heel veel tijd in zitten. Tijd waar ik nu meestal in slaap  😉 Ik neem die tijd dan ook en wanneer ik fut heb om te bloggen verschijnt er vanzelf wat online, zoals die buik nu dus! Ondertussen ben ik ook bezig met de cursus Hypnobirthing. Hoe dat is, lees je binnenkort!

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

4 gedachten over “Zo, die buik! #5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *