Mama en zo Zwanger

Zo, die buik!

buik, zwanger, zwangerschap, mamablog, lifestyleblog, la log
Kilo’s aankomen, minder bewegen en veel slapen. Zwanger zijn is een heuse lifestyle!
Een tijdelijke dan. Je hele ritme en schema veranderen, om over je lijf nog maar te zwijgen. OMG. Mijn lijf. Of beter gezegd: mijn buik. Onderstaande foto’s heb ik afgelopen weekend gemaakt, toen ik precies dertien weken zwanger was. Echt, jongens, waar gaat dat heen? Hoezo is die buik nu al zo huge?

buik, zwanger, zwangerschap, mamablog, lifestyleblog, la log
Dertien weken zwanger? Zo, die buik!

I know: Noor is nog geen anderhalf jaar oud dus het is nog niet zo heel lang geleden dat zij in mijn buik zat en de rek zit er dus nog in, haha. Maar hee, ik was weer helemaal afgetraind (yay!) nadat Noor geboren was, dus ik had niet bedacht dat de boel zo fanatiek zou groeien. Dat gezegd te hebben, geniet ik wel ontzettend van mijn zwangere buikje. Het is zo bijzonder dat er weer zo’n hummeltje in groeit. Knap, hoe je lijf dat kan. Vind ik echt. Dus liefkozend aai ik samen met Noor over mijn bolle buikje. Ik maak me dan ook zeker geen illusies dat die buik na een tweede zwangerschap weer afgetraind zal zijn, want het is niet niks! Ik ben super trots op mijn buik, ongeacht hoe ‘ie er na deze zwangerschap uit komt te zien. Dus ja: zó, die buik!

buik, zwanger, zwangerschap, mamablog, lifestyleblog, la log
Super trots!

Hoe hard groeide jouw buik tijdens je zwangerschap?

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

5 gedachten over “Zo, die buik!

  1. Hahaha, Wendy dat wil jij niet weten. Enorm in ieder geval bij de eerste, bij de tweede wat minder…. Eerste was een jongen, tweede een meisje, dusssss bij jou?…….. Hihi

  2. Zo die buik, hihi. Ik had het ook zo erg met 12 weken al. Helaas is die zwangerschap misgegaan maar herken de reacties helemaal. Of: zit er geen tweeling in? Of een drieling?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *