Baby Mama en zo Zwanger

Van baby naar dreumes

van baby naar dreumes, La Log

Whaaa, Noor wordt bijna één! Dat betekend dat ik al bijna een heel jaar moeder ben. Dat is zó gek! Ik zie mezelf nog lopen met mijn zwangere buik! Of eigenlijk was het meer waggelen, dat weet ik zelf ook wel. Ik was zelfs lichtelijk geschokt toen ik een filmpje zag waar ik mezelf van A naar B probeerde te verplaatsen, haha! Maar hee, ik was zwanger. En nu dus al een jaar moeder. Ik blik terug op mijn eerste jaar als mama. Kijk je mee?

van baby naar dreumes, La Log
Op 17 januari 2014 kwamen we erachter dat ik zwanger was! Dolblij! Hyper! En toen moesten we gaan werken en stilhouden, haha. Moeilijk!
van baby naar dreumes, La Log
Babybump! Ik was hier 36 weken zwanger 🙂
van baby naar dreumes, La Log
Noortje is hier 3 uur oud! Wat onwerkelijk dat ze zo klein was!
van baby naar dreumes, La Log
Hier is ze een paar dagen oud. Ik ben in het ziekenhuis bevallen vanwege langdurig gebroken vliezen. Na twee dagen mochten we heerlijk naar huis!
van baby naar dreumes, La Log
3 maanden oud en een hele trotse papa en mama!
van baby naar dreumes, La Log
Zeven maanden oud. Kroelen met de beer!
van baby naar dreumes, La Log
Noor is hier 11 maanden. Ze kruipt het hele huis door, brabbelt hele gesprekken en gaat voorzichtig staan. Wat gaat het hard!

Volgende week woensdag is Noortje jarig! Wij kijken erg uit naar de eerste verjaardag van ons meisje. Niet dat zij er veel van meekrijgt maar dat is bijzaak 😉  Voor papa’s en mama’s is dit natuurlijk een hele mijlpaal, haha!

Heb jij ook een kleine? Vind jij ook dat het -hoe cliché– zo snel gaat?

 

xx Wen

 

 

Ps: heb je La Log al gevonden op Pinterest en Twitter?

 

 

12 gedachten over “Van baby naar dreumes

  1. Het gaat onwijs snel!! Onze kleine Liss is alweer 10 maanden? Kan me als de dag van gisteren herinneren dat mijn weeën begonnen. En nu alweer zo groot! Ze kan ook al zichzelf optrekken en staan aan de salontafel!! Echt niet normaal meer!

  2. Die foto van Noor met jullie is echt geweldig! Noor kijkt echt zo van “Eh… no pictures please” Haha 🙂

    En hoe snel gaat de tijd!! Hoe zou het met Wilma (?) de verpleegster zijn? Nog steeds zo chagerijnig? Vast wel.

  3. Ja, ik kan het alleen maar beamen! Mijn dochter wordt over een paar maanden 2 en af en toe zou ik de tijd wel willen stopzetten. Bizar hoe snel het gaat, maar het wordt elke dag leuker. Ik vind deze peuterfase zo schattig!

  4. Aaah wat een mooie foto’s zo op een rij! Ja t gaat hard he ik zat hier laatst te huilen toen onze baby van net 8 maanden de trap op klauterde. Ik dacht echt even neeeeee je bent een baby doe normaaaaaaal dus zat ik daar te nououou snik snik m’n man moest enorm lachen trouwens 😉 maar ik snap t dus helemaal, t gaat echt heel snel. Zo cliché zucht

    1. Hahaha, wat??? Met 8 maanden de trap op! Zoooo dan zou ik ook huilen hoor Nanouk 😉 Soms heb je in eens dat besef he dat het zo bizar hard gaat! Extra genieten dus nu ze nog klein zijn!

  5. Hoezo cliche….. ook oma is verliefd op dat lekkere meidje . Niet te geloven dat het al n jaar geleden is dat jullie beide oma’s helemaal in de zenuwen kregen toen jij aan het bevallen was. Wim hield ons op de hoogte van de voortgang en we raakten zo gespannen dat t net was of we zelf moesten bevallen ? ?. Geniet van alle mooie momenten die nog komen, wij genieten mee. ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *