Lifestyle

Dit is echt not done

not done, la log
Maanden niet naar de kapper gaan? Done!

Ik maak me nogal eens schuldig aan dingen die not done zijn. Samen met een vriendin kijken wie er het hardst een boer kan laten? Ik doe het. Kan natuurlijk echt niet. Vloeken, ook zoiets. Not done als vrouw en zéker niet nu ik een baby heb. Maar ik doe het. Ja, oeps. Dan heb je ook nog een andere not done-soort. Die behoort tot de categorie fail. Ja, daar kan ik ook wat van.

‘Wen, die witte benen kunnen echt niet hoor!’ krijg ik regelmatig te horen als ik in mijn sportlegging rondstruin. Meestal haal ik mijn schouders op en mompel iets in de zin van ‘daar kan ik me nou niet echt druk om maken,’ want het interesseert me gewoonweg niet. En dat resulteert erin dat mensen met foldertjes over spray tan naar me toe komen, haha! Want mijn witte (lees:lichtgevende) benen zijn not done.

Nog zoiets: ik kan gerust acht maanden niet naar de kapper gaan. Ik loop dus regelmatig met modelloos haar rond. Not done. Dat mijn BH’s nooit matchen met mijn onderbroekjes is blijkbaar ook een ding. Daar kwam ik achter toen ik in de kleedkamer van de sportschool met mijn lichtgevende benen stond. ‘Da’s toch niet mooi, Wen!’ Ohw. Niet? Again; ik kan me er niet druk om maken. Als ik ga lesgeven of sporten, moet het vooral lekker zitten. Matchend of niet. Zwart is zwart. Maar dat ben ik.

not done, La Log
Zwart is zwart. Ja, toch?

En zo zijn er nog wel meer van dat soort dingen. Don’t get me wrong; ik hou er echt wel van om te tutten en verzorgd rond te lopen, maar soms liggen mijn interesses en prioriteiten net even anders. Niks mis mee, zo blijven we lekker allemaal onszelf. Vloekend in ondergoed dat niet matched, haha!

not done, la log
Not done: vloeken bij de kinderwagen, haha!

Waar maak jij je schuldig aan in de categorie not done?

xx Wen

 

 

Ps: La Log al gevonden op Facebook?

5 gedachten over “Dit is echt not done

  1. Ik ben een type die dus niet bepaald met de stroom mee gaat. Vanaf jongs af aan doe ik dingen die not done waren, misschien dat het ook te maken heeft met dat ik uit een super christelijk veluws dorp kom waar men als schapen zij aan zij leeft 😉
    En ja ik burp, laat scheten bij mijn man, heb spierwitte benen, mijn lingerie matched nooit, en vloek hard als ik mij weer eens stoot, maar ben idd wel gewoon mezelf. 😉 Niks mis mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *