Baby Mama en zo

Dat gedoe met je baby’s eerste verjaardag…

gedoe, baby's eerste verjaardag, La log

Of wij al uitnodigingen gemaakt hadden? Recepten voor hapjes? Een cadeau lijst samengesteld? Hoeveel gasten er zouden komen? Oh my god, Noor wordt pas één hoor! Was mijn reactie. Nuchter als wij zijn hadden we dus echt geen zin in een poppenkast voor de eerste verjaardag van onze dochter. Met alle respect hoor. Ieder zo z’n ding. Benieuwd hoe wij het vierden? Op een zondagmiddag met opa’s, oma’s, twee ooms en een tante. That’s it. Oh, en slagroomtaart en cadeaus natuurlijk! Niet van een lijstje nee. Alhoewel daar niks mis mee is trouwens. Best handig eigenlijk ook, zo’n lijstje. Ach, volgend jaar misschien. Die zondag dat we het vierden was Noor niet eens jarig trouwens, haha. Dat was de woensdag erop. Maar ja, iedereen werkt gewoon en is druk dus daarom kozen we voor een relaxte zondagmiddag.

gedoe, baby's eerste verjaardag, La log
Uitpakken maar!

En het was ideaal: het was niet te druk voor Noor en ze kent iedereen goed waardoor ze zich prima op haar gemak voelde met alle visite. Tussendoor kon ze fijn haar slaapje doen en ‘s avonds besloten we spontaan om met de hele club frietjes te eten bij ons thuis. Zo gezellig! Wij vonden het echt een hele leuke dag en Noortje heeft er volop van genoten. We zijn echt blij dat we er geen kermis van hebben gemaakt maar een relaxte verjaardag. Dat is voor Noor ook zoveel leuker dan een knetter vol huis met heel veel mensen die ze zelf bijna nooit ziet. Ik bedoel, ik hou heel veel van mijn vrienden maar niet iedereen (sommige wel- ho, ho 😉 ) zit er op te wachten om op de verjaardag van onze dreumes te zitten. En dat snap ik helemaal. Maak je mijn dreumes ook niet blij mee. Alleen maar overprikkeld. Wij zijn niet zo van dat over-the-top gedoe en onze relaxte zondag was dus een hit!

gedoe, baby's eerste verjaardag, La log
Een dikke slagroomtaart hoort erbij natuurlijk!

Hoe heb jij de eerste verjaardag van je kindje gevierd? En wat vindt jij van de kinderfeestjes van tegenwoordig?

 

xx Wen

 
Ook leuk om te lezen:
Dikke lip en blauwe plek voor mijn baby
Van baby naar dreumes

 

Ps: Ja, ja La Log zit nu ook op Google+ Leuk als je me volgt!

6 gedachten over “Dat gedoe met je baby’s eerste verjaardag…

  1. Wij hadden een huis vol visite (waar ik persoonlijk niet zo van ben, maar wat mijn dochter geweldig vond: zoveel aandacht!) een mooie taart van de bakker, en veel eten. Helaas kwam alle visite tegelijkertijd en bleven ze ook lang plakken. Dit jaar mogen dezelfde mensen komen maar haal ik kant en klare dingen in huis en zet ik een tafel neer vol drinken zodat ze na het eerste kopje koffie lekker zelf hun drinken kunnen pakken.

    Heb ik zelf ook een beetje het idee dat ik iets mee krijg van haar verjaardag, haha. Oh, en de dag dat ze echt jarig is vieren we met ons drieën.

  2. Klinkt als een top verjaardag voor Noor en jullie! Wij zouden t eerst gewoon thuis vieren met alleen de opas en omas, tantes. En geen cadeautjes, we wilden de visite vragen om geld te geven aan goed doel. Roan heeft toch al genoeg speelgoed, allemaal gehad bij de kraamvisite. Maar nu we in t buitenland zullen zijn in november als hij jarig is denk ik dat we t nog kleinschaliger vieren. Waarschijnlijk alleen wij drietjes. Ach we halen wel iets lekker, geven Roan knisperend cadeaupapier en dan zijn we allemaal gelukkig 🙂

  3. Ik zit zelf nog ontzettend te twijfelen.. Ik wil geen groot themafeest met uitnodigingen enzo, maar ik weet nog niet zo goed hoe we het precies gaan vieren haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *