Body & food Lifestyle

Uit je comfort zone gaan. Ik deed het!

comfort zone, doen, durven, spannend, shoot for the stars, blog, lifestyle, lifestyleblog, mamablog, ontwikkelen, la log.nl

Uit je comfort zone gaan is doodeng. Liever blijf je gewoon binnen jouw veilige wereldje en doe je geen enge dingen waarbij je je super kwetsbaar opstelt. Ja, toch? Maar. Maar wat als je toch uit je comfort zone zou moeten gaan als je je passie wilt volgen? Tja, dan sta je daar. Net als ik want ik stapte afgelopen zondag big time uit mijn comfort zone. Iets met op auditie gaan…

Not so comfort zone

Met klamme handjes en m’n creatieve presentatie sheet stond ik op het podium. De horror was een elevator pitch van twee minuten en daarna een trackpresentatie want ik moest zo nodig gaan solliciteren om Ambassador voor House of Workouts (Xcore, BRN, LXR!) te worden. Het was te doen in Zoetermeer en dit was niet de eerste keer want in 2013 stond ik er ook. Toen was het om te solliciteren naar Xcore Mastertrainer en nu voor Ambassador. Maar echt: ik moest wel op die oproep reageren en mezelf aanmelden want: hallo passie!! Ik geef al elf jaar les en Xcore is mijn grote liefde. Het zit in mijn bloed en ik word zó blij van dat programma! En trouwens ook van BRN. Ik wil dat iedereen dit doet zodat ze ervaren wat ik ervaar tijdens de lessen: fun, power, een hoop energie en het unieke trainingseffect. Dus dat ging ik vertellen tijdens mijn pitch, toch?

comfort zone, doen, durven, spannend, shoot for the stars, blog, lifestyle, lifestyleblog, mamablog, ontwikkelen, la log.nl

Hoe ging het?

Joeh!!! Het ging goed! En ja, het was doodeng om (weer!) voor een jury van Mastertrainers te staan maar ik deed het wel! De pitch was het spannends want dat ben ik niet gewend om te doen maar lesgeven wel! En tijdens mijn compilatie van drie Xcore tracks heb ik alles gegeven. Na al dit engs heb ik feedback gekregen waar ik alleen maar over kan dromen ♥ Daar ben ik al zo blij mee! Maar ook heel reëel: goede feedback wil nog niks zeggen want we hebben begrepen dat er heel veel instructeurs op auditie zijn geweest en dat er dus ook heel veel mensen gaan afvallen.

Maar toch: Chasing the dream want wat zou het gaaf zijn om voor House of Workouts aan de slag te gaan. En wat was dit weer een toffe ervaring. Van dingen buiten je comfort zone doen groei je echt als persoon want hee: je hebt het mooi wel gedaan! En gelukkig kijk ik heel goed terug op mijn creatieve auditie in Zoetermeer. Ik heb er alles aan gedaan en nu is het afwachten op de uitslag die ik 1 mei krijg…

comfort zone, doen, durven, spannend, shoot for the stars, blog, lifestyle, lifestyleblog, mamablog, ontwikkelen, la log.nl
Alle auditie kandidaten kregen nog een goodie-bag mee, zo leuk!

Heb jij wel eens iets buiten je comfort zone gedaan wat je heel spannend vond? Meer weten over Xcore? Lees het artikel over de meest effectieve en leukste core-training wat dat is het dus echt 😉

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

 

Follow on Instagram ♥
Like op Facebook!

Eén gedachte over “Uit je comfort zone gaan. Ik deed het!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *