Mama en zo Zwanger

Zo, die buik! #8

buik, zwanger, zwangerschap, mamablog, La Log

Hello! Hier weer een update vanuit het buik-perspectief! Ik tik de vierendertig weken aan en je hebt al kunnen lezen dat de liggings echo van afgelopen donderdag een fail was: baby 2.0 is gedraaid. Lees deze keer mee over mijn pogingen om een work-out te doen, de zwangerschapskilo’s (nooo!), mijn laatste werkdag voor mijn verlof en je kunt natuurlijk ook weer buikfoto’s checken!

Nog even over die liggings echo…

Lag ze wekenlang braaf met haar bolletje naar beneden in de startpositie, nu heeft baby 2.0 bedacht om dwars te gaan liggen. Lekker hoor. Ik had al zo’n vaag vermoeden omdat ik het zelf heel goed voel. Maar er is geen paniek en over twee weken komt er gewoon nieuwe liggings echo waarbij baby 2.0 omlaag kijkt. Zo.

De work-outs gaan meestal nog goed en dat is echt heel fijn voor een sportfreak, haha! Ik hoop dat ik na de bevalling deze keer ook weer snel fit genoeg ben om les te geven bij the gym. Maar die kilo’s zijn ook een dingetje. Die stoppen niet maar niet, he! Tijdens mijn eerste zwangerschap kwam ik zo’n dertien kilo aan en Noor werd met zevenendertig weken en vier dagen geboren. Nu ben ik vierendertig weken en elf of twaalf kilo aangekomen (het schommelt een beetje). Ik voel me dus belazerd, haha, want ik ga dus gewoon over die dertien kilo heen. Maar ja, jammer joh.

buik, zwanger, zwangerschap, mamablog, La Log
Buikje!

buik, zwanger, zwangerschap, mamablog, La Log

Van de sportscholen had ik natuurlijk al verlof en gisteren had ik ook mijn laatste werkdag bij de Efteling. Raar! Oh, ik ga het missen! Ik ben ook erg verwend door mijn lieve collega’s op mijn laatste dag (bofferd!) maar het is wel beter dat ik nu verlof heb. Na een halve dienst ben ik al helemaal gaar en aan het eind van de dag houd ik overal vocht vast wat geen feest is (lees: zere voeten! Zere vingers!) en verder waggel ik natuurlijk gewoon, dus ja, loop je daar met je zere vochtvoeten. Beter van niet, dus nu eerst verlof!

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *