Body & food Mind & body

Je zou fruit nemen, het werd chips…

chips of fruit, lifestyle, blog, mamablog, La Log

Vanavond zou ik fruit nemen, echt waar. Ik weet niet wat er gebeurde maar in een vlaag van verstandsverbijstering pakte ik chips. Zat ik daar op de bank met een bak chips voor m’n neus. What happend? Terwijl ik bedenkelijk op hamkaas chips kauwde gingen er allerlei gedachten door mijn hoofd.  Als sporty zou ik toch voor het fruit moeten gaan, maar ik stopte gewoon nog een hamkaasje in mijn mond…

Sinds ik mama ben ga ik een stuk relaxter met eten om (friet! Jeej!) maar toen ik nog in de tijd zat dat ik zes, zeven dagen in de week les gaf op de sportschool at ik heel “schoon” en kwam friet er pertinent niet in. Nu mijn focus niet meer bij mijn sportcarrière ligt maar bij Noortje en mijn andere baan die steeds belangrijker voor me is geworden, eet ik echt anders. Ik denk er minder over na en dat is eigenlijk heel fijn! Natuurlijk vind ik gezond eten nog steeds heel belangrijk en dat doen we ook, maar dat af en toe ik samen met mijn dochter frietjes kan eten van hetzelfde bord is ook zo gezellig! Ik ben dus een beetje op zoek naar een nieuwe balans en dat is soms best lastig. Ik geef nog steeds les en sport is super belangrijk voor me dus het eten van hamkaas chips voelt heel dubbel. Plak het maar op mijn heupen, zeg maar, haha. Wanneer de bak hamkaas chips leeg is, borrelt er licht schuldgevoel op… Morgenavond neem ik fruit, echt waar, maar eerst vul ik die bak bij!

chips of fruit, lifestyle, blog, mamablog, La Log
Volgende keer beter, haha!

Het is te erg, I know 😉 Kies jij ook wel eens voor chips of no way?

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

2 gedachten over “Je zou fruit nemen, het werd chips…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *