Mama en zo Momlife

Gevalletje chaotisch moederschap

chaotisch moederschap, moederschap, mamalifestyle, momlife, chaos, gezin, gezinsleven, mama van drie, mamablog, lalog.nl

Hier ben ik weer even! Met een gevalletje van chaotisch moederschap deze keer. Heerlijk verhaal ook, ik adviseer je om vooral verder te lezen. Classic mom fails en zo. Tja, ik kan er ook niks aan doen. Of eigenlijk wel, haha. Beetje jammer dit. Vurig hoop ik dat het dit soort dingen jullie, mede moeders, ook kan gebeuren…

Verkeerde dag, verkeerde kind

Nadat ik Noor en Lot naar school heb gebracht, vertrek ik met kleine Ben naar het consultatiebureau een dorp of twee verderop. Lichtelijk verhit kom ik met onze lieve vriend daar aan. Ik ploeg me met Maxi-Cosi en luiertas door de Corona maatregelen in het kruisgebouw heen en tref een donkere ruimte. Een leeg bureau. Geen kinderarts, verpleegkundige of assistente te vinden…

chaotisch moederschap, moederschap, mamalifestyle, momlife, chaos, gezin, gezinsleven, mama van drie, mamablog, lalog.nl

Ik knipte het licht aan, speelde wat met Ben en na een minuut of tien minuten begon er iets te dagen. Crap. Moest ik hier aanstaande maandag niet met Lot heen? Ik belde de man maar eens op. Hij checkte de afspraak. En ja hoor: ik stond op de verkeerde dag met het verkeerde kind. Of zoiets. Ik moest met Ben bij het CB in ons eigen dorp zijn. Ja, jezus zeg. De hele tijd zijn daar al geen afspraken want Corona blablabla, en ineens is het dan nu toch daar. Maar maandag dan weer niet. Lekker duidelijk. Niet voor mij als moeder van drie met allerlei afspraken overal en nergens, een hoop gesleep en gesjouw en #nevernotchaos en al. Heerlijk dit.

Ik vertrok alsnog naar ons eigen dorp met het CB zowat twee straten achter ons (!) en kwam daar natuurlijk veel te laat aan. Hoofdschuddend hoorde de kinderarts mijn warrige verhaal aan en liet de afspraak alsnog doorgaan. Top.

Welke prikjes hij vandaag krijgt? Vraag ik nog. Nee, nee, hij krijgt vandaag geen vaccinatie, dit is alleen een controle. Ik probeer mijn gezicht in de plooi te houden. Alleen. Een. Controle.
Al dat gesjouw en gerace (want moest de meiden natuurlijk wel op tijd van school halen!) voor alleen zo’n flut controle? Ja, sorry. Die sla ik graag gestaag over hoor, die controles van het CB. Ik heb meteen maar even gecheckt of Lot wel echt een vaccinatie krijgt maandag πŸ˜‰

Nog meer chaos

Nog meer chaos is no problem hier. De school van onze meiden heeft een heel handig communicatie systeem. Je krijgt meldingen binnen wanneer er voor de klas een bericht is en kunt die meldingen dan online bekijken. Dat kun je doen. Maar wanneer je tig berichten binnen krijgt en denkt ‘oh ik kijk straks wel’ dan krijg je dus een situatie. Een situatie met blote voeten in de gymzaal en geen gymkleding. Zielig toch?! Moest Noor gewoon als enige op blote voeten en in gewone kleren gymmen omdat gevalletje chaoot hier dat bericht niet gelezen had… *schaam*

Ik klik voortaan meteen maar even door op dat soort berichten. Maar eerst nog even gymschoenen kopen, haha, ja niet te doen. Die van vorig jaar zijn te klein en natuurlijk kom ik daar pas achter als school al begonnen is. Joeh!

lalog.nl, lalog, lalogblog, mamablog, mamalifestyle blog, logo lalog

 

 

 

Voor meer chaos: Instagram πŸ˜‰

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *