Lifestyle

Tattoo: uitbreiding van mijn cover-up

lalog.nl, blog, blogger, mamablog, mamalifestyleblog, momlife, tattoo, lalog

Nieuwe inkt! Want een derde kind erbij betekende automatisch ook een derde roos erbij op mijn rechterbovenarm. De twee rozen zijn oorspronkelijk een cover-up en liet ik zetten als symbool voor de meiden. Plus, wat eronder staat is echt mega lelijk, haha. Ik liet de derde roos ruim een week geleden zetten en hij is nog niet helemaal genezen maar ik wilde ‘m toch al graag delen want: wauw ♥

New ink, please

Er waren nog even twijfels of ik mijn derde roos in dezelfde roze kleur zou laten zetten of toch voor paars zou gaan omdat onze derde een jongen is. Ik zag daar ook weer snel vanaf want ik wilde dat het echt één geheel zou worden. Ik stapte weer binnen bij mijn vaste adres, Heretic Tattoo (#nospon) en maakte een kleine plog. De tattoo is (in z’n geheel) gezet door mijn favo tattoo artiest Kirby van Beek.

tattoo, cover-up, cover up, rozen, rozentattoo, rose tattoo, roses, ink, blog, blog tattoo, heretic tattoo, mamablog, momlife, momblog, lalog.nl, lalog, lalgblog
tattoo, cover-up, cover up, rozen, rozentattoo, rose tattoo, roses, ink, blog, blog tattoo, heretic tattoo, mamablog, momlife, momblog, lalog.nl, lalog, lalgblog
tattoo, cover-up, cover up, rozen, rozentattoo, rose tattoo, roses, ink, blog, blog tattoo, heretic tattoo, mamablog, momlife, momblog, lalog.nl, lalog, lalgblog
tattoo, cover-up, cover up, rozen, rozentattoo, rose tattoo, roses, ink, blog, blog tattoo, heretic tattoo, mamablog, momlife, momblog, lalog.nl, lalog, lalgblog
tattoo, cover-up, cover up, rozen, rozentattoo, rose tattoo, roses, ink, blog, blog tattoo, heretic tattoo, mamablog, momlife, momblog, lalog.nl, lalog, lalgblog
tattoo, cover-up, cover up, rozen, rozentattoo, rose tattoo, roses, ink, blog, blog tattoo, heretic tattoo, mamablog, momlife, momblog, lalog.nl, lalog, lalgblog
Ik ben echt heel blij met het resultaat! Het is een flinke plaat en mijn tattoo is nu veel completer met de derde roos erbij. Alsof hij er al hoorde te staan. Ondanks het “O,ja-zo-voelt- het-moment” toen de naald mijn huid raakte kijk ik alweer uit naar mijn volgende inkt. Ik heb nog zoveel ideeën en na vijf tattoo’s genoeg plek over 😉

Benieuwd hoe mijn rechterarm eruit zag voor de cover-up en wat voor mega lelijks hier onder staat? Hier vind je het artikel over de cover-up!

lalog.nl, lalog, lalogblog, mamablog, mamalifestyle blog, logo lalog

 

 

 

 

Volg lalog.nl op Instagram en like op Facebook voor de nieuwste updates!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *