Lifestyle

De fijnste bikini’s voor deze zomer

bikini, dames bikini, blog My Jewellery, zwemkleding, badkleding, fijne bikini, bikini zoeken, lalog.nl, blog bikini
Eindelijk kunnen we genieten van zomerse temperaturen! Als je in je bikini op het strand of aan het zwembad ligt, krijg je instant een vakantiegevoel. Genietend van de zon en het water, moet je bikini wel lekker zitten en het liefst ook nog een beetje hip zijn. Benieuwd welke bikinitrends helemaal van nu zijn en waar je fijne exemplaren voor een leuk prijsje kunt scoren? Lees dan vooral even mee!

Recharge in bikini

De zomer is hét moment om te relaxen en op te laden. En hoe kun je dat beter doen dan in je bikini op een handdoekje? Met de bikini’s van My Jewellery wordt het sowieso genieten! Ze komen in zoveel verschillende looks dat er voor iedereen wel een passend exemplaar bij zit. En door de fijne prijsjes van deze bikini’s wordt het shoppen nog leuker!

Bikinitrends

Tijd om de bikinitrends voor dit jaar eens onder de loep te nemen want ik loop al jaren in dezelfde bikini rond. Voor de kinderen kies ik elke zomer de leukste badkleding uit, maar ik heb steeds niet de tijd en moeite genomen om dat voor mezelf ook te doen. En dat is jammer want er is zoveel leuks!

Bij My Jewellery zijn niet alleen bikini’s met felle kleuren en printjes te vinden maar ook toffe wikkelbikini’s en boho-bikini’s. Het zoeken van een fijne dames bikini hoeft dus helemaal niet moeilijk te zijn! Een greep uit mijn favorieten:

bikini, dames bikini, my jewellery, badkleding, zomer, zwemmen, zwemkleding, lalog.nl, lalog
bikini, dames bikini, my jewellery, badkleding, zomer, zwemmen, zwemkleding, lalog.nl, lalog

bikini, dames bikini, my jewellery, badkleding, zomer, zwemmen, zwemkleding, lalog.nl, lalog

Mix & match

En zo fijn: je kunt ook bikinitopjes en -broekjes mixen en matchen! Zo heb ik graag een stevig bikinibroekje voor als ik met de kinderen van een glijbaan af ga. Een high waist bikinibroekje in mijn kast is dan ook wel een must-have. Ik vond bij My Jewellery dit fijne broekje! Ik koos voor een Ibiza-vibe bikinitopje erboven. Door de egale kleur van het broekje knalt het topje eruit en de bruine en oranje kleuren matchen perfect met elkaar!

Met dit setje heb ik een mijn badkleding dit jaar een fijne update gegeven én kan ik veilig van de glijbaan af! 😉

high waist bikini, bikini, dames bikini, my jewellery, badkleding, zomer, zwemmen, zwemkleding, lalog.nl, lalog

bikini met print, bikini, dames bikini, my jewellery, badkleding, zomer, zwemmen, zwemkleding, lalog.nl, lalog

Vind je het -net zoals ik- maar lastig om een bikini uit te zoeken? Op de website van My Jewellery lees je allerlei fijne info over het vinden van de perfecte bikini. Je vindt er advies over welke soort bikini het beste bij jouw figuur past en welke kleuren het mooiste bij jouw huidskleur staan.

Zo geniet je straks nog meer van jouw zomerse momenten aan het strand of aan het zwembad!

 

 

 

 

 

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met My Jewellery

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *