Mind & body Mind & mindset

Koester je cheerleaders

Cheerleaders, die moet je koesteren! Het zijn de mensen die achter je staan en je toe juichen bij de keuzes die je maakt. Ook als je niet zeker weet of het de juiste is. Cheerleaders zijn fans; jouw achterban die jou voorziet van positieve energie. Iedereen heeft wel cheerleaders. En anders kun je ze vinden.

Sommige cheerleaders heb je misschien al jaren. Denk aan je ouders, broer of die ene vriendin van de basisschool. Of misschien een collega waar je al heel lang mee samenwerkt. Ze komen in alle soorten en maten. Het belangrijkste is dat ze er zijn. Ook al zitten ze niet altijd op één lijn met een keuze die jij maakt: ze zullen er toch zijn, no matter what.

Dromen delen

Waarschijnlijk heb jij ondertussen in jouw hoofd al een lijstje gemaakt van jou cheerleaders. Of misschien lukt dat juist helemaal niet en voel je je niet gesteund bij de dingen die je doet. Dat kan ook. Dat is dan ook een inzicht en het zegt misschien wel iets over jouw netwerk.

Dan kun je je afvragen of je je tussen gelijkgestemden bevindt. Misschien ben je de afgelopen jaren veranderd en past niet iedereen meer bij wie je nu bent- of wil zijn. Of ben je omringd met mensen die zelf geen keuzen durven te maken en reflecteren zij dat op jou? Zoek in die gevallen gewoon cheerleaders. Al is het één persoon waar jij je dromen mee kunt delen en die heerlijk met je mee denkt; dat is al genoeg.

Koester je cheerleaders

Cheerleaders hebben en hele belangrijke taak: ze zorgen ervoor dat ons vuurtje blijft branden en dat we in onszelf blijven geloven! Laten we deze mensen koesteren. Een dankjewel uitspreken, een kaartje sturen of gewoon eens knuffel geven. En juich hen toe.

Wees een cheerleader.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *